Cele mai citite
 


Repartiţia medicilor confirmaţi în rezidenţiat
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - Repartiţia pe clinici de îndrumare şi stagii de pregătire a medicilor confirmaţi în rezidenţiatul pe post şi pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie - sesiunea 15 noiembrie 2009 va fi realizată în zilele de 21, 22 şi 23 decembrie pentru medicii care au ales centrul universitar Bucureşti pentru pregătire.
Mai multe detalii privind procesul de repartiţie vor fi afişate, începând de joi, 17 decembrie, pe site-ul Ministerului Sănătăţii, la adresa www.ms.ro. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS a publicat metodologia pentru rezidenţiat; mai multe locuri/posturi la medicină generală, medicină dentară şi farmacie Ministerul Sănătăţii (MS) a publicat metodologia pentru examenul de rezidenţiat pentru sesiunea 2016, care va avea loc pe 20 noiembrie, una dintre noutăţi constând în majorarea numărul de locuri/posturi pentru absolvenţii de medicină generală, medicină dentară şi farmacie.
Rezidenţiat la UMF 'Carol Davila' Bucureşti - 1.875 de candidaţi Un număr de 1.875 de candidaţi s-au înscris la concursul pentru admiterea în rezidenţiat la UMF "Carol Davila" din Bucureşti în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, examen care va avea loc duminică şi este organizat de Ministerul Sănătăţii.
Rezultatele finale la Rezidenţiat vor fi anunţate la sfârşitul săptămânii Absolvenţii facultăţilor de medicină şi farmacie care au participat la examenul de Rezidenţiat vor afla rezultatele finale vineri, 25 noiembrie, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii remis miercuri.
Concurenţă de 6,2 candidaţi pe un loc la examenul de intrare în rezidenţiat la medicină dentară, la UMF Târgu Mureş Pentru cele 273 de locuri scoase la concurs la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie s-au înscris 567 de candidaţi, concurenţa cea mai mare fiind la medicină dentară, unde...
Disfuncţionalităţi apărute la repartizarea rezidenţilor Disfuncţionalităţile apărute în procesul de repartizare a medicilor confirmaţi în rezidenţiat au fost create exclusiv de conducerea Centrului Naţional pentru Perfecţionare care nu a respectat prevederile Legii 329 privind reorganizarea agenţiilor, susţin reprezentanţii Ministerului Sănătăţii (MS).
MS: Taxa de participare la concursul de rezidenţiat, redusă la 360 lei/participant Ministerul Sănătăţii anunţă că taxa de participare la concursul de rezidenţiat pe post şi pe loc în medicină, medicină dentară şi farmacie, care va fi organizat pe 25 noiembrie, a fost redusă de la suma de 500 lei la 360 lei/participant.