Cele mai citite
 


Maramureş: Directorul CAS, demis din funcţie
vineri, 18 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul-preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate Maramureş, Alexandru Deac, a fost demis din funcţie.
Până la organizarea concursului, directorul pentru relaţii cu furnizorii, Carmen Prodan, va asigura conducerea interimară a instituţiei.

'Am primit la Casa de Asigurări de Sănătate Maramureş decizia prin care se suspendă directorul-preşedinte Alexandru Deac, iar noul director interimar este ec. Carmen Prodan, directorul relaţii cu furnizorii', a precizat, joi, purtătorul de cuvânt al CAS Maramureş, Claudia Ganea.

Purtătorul de cuvânt al CAS Maramureş a mai precizat că Alexandru Deac intenţionează să se prezinte la concursul care va fi organizat pentru ocuparea funcţiei de director-preşedinte al instituţiei.

Medicul Alexandru Deac (54 de ani) a fost director al Spitalului orăşenesc din Vişeu de Sus în 2008 şi consilier judeţean. El este membru a PD-L Maramureş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Spitalele au depus la CAS situaţia datoriilor cumulate Unităţile medicale au depus, luni, la Casa de Asigurări de Sănătate Maramureş situaţia datoriilor pe care le-au acumulat până în 31 martie, acestea urmând să fie acoperite de stat.
Maramureş: Au sosit banii pentru datoriile spitalelor către agenţii economici Ministerul Sănătăţii şi Guvernul au eliberat banii pentru achitarea datoriilor celor opt spitale din judeţul Maramureş, Casa de Asigurări de Sănătate judeţeană intrând în posesia sumei necesare 16.526.000 lei, care până la sfârşitul săptămânii va fi distribuită unităţilor medicale cu debite.
Maramureş: Carduri europene de sănătate returnate Toţi pensionarii, dar şi membrii de familie ai acestora care au beneficiat de servicii medicale în baza cardului european de sănătate E 121 emis într-un stat membru al Uniunii Europene altul decât România trebuie să se prezinte pentru returnarea lui la Casa de Asigurări de Sănătate Maramureş, în vederea...
Maramureş: Fondurile pentru unele medicamente ale bolnavilor de diabet şi cancer, epuizate de CAS Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Maramureş a anunţat că, începând din 12 iulie, a epuizat creditul de angajament pentru medicamentele bolnavilor de diabet şi cancer, eliberate prin farmaciile cu circuit deschis.
Maramureş: Spitalul orăşenesc Vişeu de Sus, obligat să se restrângă într-o singură clădire Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Maramureş (CAS) au propus administraţiei Spitalului orăşenesc din Vişeul de Sus comasarea activităţilor medicale pentru a scăpa de datorii, costurile ridicate legate de funcţionare datorându-se faptului că serviciile medicale sunt disipate în mai multe clădiri...
Maramureş: Spitalul TBC are nevoie, până la sfârşitul acestui an, de 2 milioane lei pentru a funcţiona Spitalul TBC - Pneumoftiziologie din Baia Mare mai are nevoie de aproximativ 2 milioane de lei pentru a putea funcţiona în condiţii optime până la sfârşitul acestui an.