Cele mai citite
 


Neamţ: A reînceput eliberarea medicamentelor gratuite
vineri, 18 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele 100 de farmacii care au contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Neamţ au reînceput eliberarea medicamentelor gratuite şi compensate, potrivit unui ordin al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate.
Potrivit ordinului, farmaciile pot elibera medicamente gratuite, în luna decembrie, în limita mediei primelor 11 luni ale anului, la care se poate adăuga maxim 5%.

Farmaciile nemţene sistaseră furnizarea de medicamente gratuite şi compensate la sfârşitul săptămânii trecute din cauza epuizării fondurilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Farmaciile nu mai eliberează medicamente gratuite Niciuna dintre cele 100 de farmacii aflate în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate nu mai eliberează medicamente gratuite şi compensate după ce fondurile şi sumele suplimentare au fost epuizate.
Vaslui: CJAS nu mai are fonduri pentru medicamente gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a epuizat fondurile alocate pe primele patru luni ale acestui an pentru medicamentele gratuite şi compensate, precum şi fondurile destinate programelor de sănătate.
Botoşani: Aproape nicio farmacie nu mai eliberează medicamente gratuite şi compensate Aproape 90% din farmaciile din Botoşani nu mai eliberează, de marţi, medicamente gratuite şi compensate, din cauza nedecontării de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) a reţetelor eliberate în lunile iunie şi iulie.
Gorj: Peste 8,5 milioane de lei, achitate de CJAS în luna aprilie pentru medicamente gratuite şi compensate Suma de aproximativ 8,5 milioane lei a fost achitată de Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS) Gorj în cursul lunii aprilie către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul de Relaţii Contractuale din cadrul instituţiei, Daniel Şurlea.
Mehedinţi: Deficit de fonduri pentru medicamentele gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a solicitat Guvernului 28 de milioane de lei pentru achitarea debitelor către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Gorj: Farmaciile, în aşteptarea banilor pentru medicamentele gratuite şi compensate Farmaciile din judeţul Gorj nu mai eliberează medicamente gratuite şi compensate persoanelor bolnave, deoarece a fost epuizat plafonul acordat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.