Cele mai citite
 


Iaşi: A căzut tavanul de la UPU, din cauza zăpezii
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Iaşi, 17 dec /Agerpres/ - Din cauza frigului şi umezelii produse de ninsoare, tavanul de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi s-a prăbuşit.
În clădirea de tablă în care se asigură terapia de urgenţă a peste 30.000 de cazuri anual din întreaga Moldovă a căzut tavanul pe lângă pacienţii din UPU şi personalul medical.
Clădirea a fost construită provizoriu acum aprope nouă ani şi s-a promis că primul spital de urgenţe din viaţa ieşenilor se va muta în?noua clădire, din?incinta unităţii medicale.
'Au trecut anii şi intemperiile iar noi tot aşteptăm deschiderea noului spital de urgenţe din dealul Copoului în care pacienţii să beneficieze de condiţii de tratament de secol XXI.Situaţia este cu atât mai gravă cu cât la UPU se rezolvă întreaga patologie traumatică, chirurgia reconstructivă, arsuri şi toxicologie, se replamentează mâini şi se resuscitează come', a declarat presei, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Număr mare de pacienţi la UPU Peste 190 de persoane au ajuns, în ultima gardă, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, numărul acestora fiind cu 30-40 % mai mult faţă de perioadele anterioare, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul spitalului...
Iaşi: UPU, blocat din cauza numărului mare de traumatisme Iaşi, 27 nov/Agerpres/ - Specialiştii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită Ministerului Sănătăţii emiterea unei dispoziţii care să le ofere posibilitatea să îşi desfăşoare activitatea medicală în noul imobil construit în curtea...
Deputatul Ciuhodaru: Susţin includerea Spitalului de Urgenţe în mapa şedinţei de Guvern de la Iaşi Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, susţine includerea printre priorităţile agendei guvernamentale din 17 martie adoptarea unei Hotărâri de Guvern care să asigure finalizarea cât mai rapidă a Spitalului Clinic de Urgenţe din Copou pentru ca pacienţii aflaţi...
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Geamurile sparte de vijelie fac tot mai multe victime Numărul persoanelor care ajung la spital pentru tratament sau îngrijiri medicale de specialitate aproape s-a dublat în urma evenimentelor produse din cauza furtunii, susţin medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi.