Cele mai citite
 


Dolj: Ford România a donat Spitalului 'Filantropia' primul vehicul Transit Connect
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Craiova, 17 dec /Agerpres/ - Ford România a donat, miercuri, Spitalului Municipal 'Filantropia' din Craiova primul vehicul Ford Transit Connect, fabricat la Craiova.
Pentru a marca acest eveniment, la sediul unităţii spitaliceşti a avut loc o ceremonie la care a participat preşedintele Ford România, Dionisio Campos, şi conducerea spitalului.
Preşedintele Ford România a subliniat faptul că pentru compania pe care o reprezintă este foarte important să se implice în proiectele comunităţii unde îşi desfăşoară activitatea, motiv pentru care a decis ca primul model fabricat la Craiova să îl doneze Spitalului 'Filantropia', 'instituţie foarte importantă pentru locuitorii oraşului'.
Directorul Spitalului 'Filantropia', dr. Alexandru Stoenescu, a afirmat că instituţia avea mare nevoie de această maşină, pentru că activitatea se desfăşoară în mai multe clădiri care sunt situate la distanţe destul de mari unele de altele.
Preşedintele Ford România şi directorul Spitalului 'Filantropia' s-au urcat împreună în noul autoturism pentru a-l testa. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Ford România a reamenajat locul de joaca din curtea Sectiei de Pediatrie a Spitalului "Filantropia" Craiova, 22 oct /Agerpres/ - Ford România a reamenajat, luni, locul de joacă pentru copii din curtea Secţiei de Pediatrie a Spitalului 'Filantropia' din Craiova, prin implicarea ca voluntari a aproximativ 90 angajaţi ai departamentului financiar al societăţii.
Dolj: Ford investeşte în următorii trei ani aproape 500.000 de dolari în programe comunitare Ford România a anunţat, marţi, că în următorii trei ani va investi aproape 500.000 de dolari în programe comunitare, ca parte a angajamentului susţinut al companiei pentru comunităţile locale în care funcţionează.
Dolj: Dezbatere pe tema viitorului medicinei dentare din România, în iunie, la Craiova Facultatea de medicină Dentară Craiova va organiza, în perioada 5-7 iunie, cu prilejul celui de-al VI-lea Congres "Zilele medicinei Dentare Craiovene", o amplă dezbatere, cu participare internaţională, cu tema 'Prezent şi viitor în medicina dentară' în contextul crizei economice mondiale.
Dolj: Dezbatere pe tema sistemului de sănătate oro-dentară din România, în iunie, la Craiova Facultatea de Medicină Dentară Craiova organizează în perioada 7-9 iunie, cu prilejul celui de-al V-lea Congres "Zilele Medicinii Dentare Craiovene", o amplă dezbatere pe tema sistemului de sănătate oro-dentară din România în contextul sistării alocării fondurilor pentru decontarea serviciilor de medicină...
Dolj: "Plantăm viaţa", campanie de prevenire a infecţiei cu HIV organizată de Spitalul de Boli Infecţioase Craiova La 25 de ani de la nedorită infectare nosocomială masivă a nou-născuţilor în România, luni, specialiştii de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie 'Victor Babeş' din Craiova au atras din nou atenţia asupra importanţei aplicării măsurilor de prevenire a infecţiei cu HIV la toate vârstele...
Dolj: În fiecare lună, din România pleacă în medie 260 de medici Secretarul general al Colegiului Medicilor din România (CMR), dr. Viorel Rădulescu, a afirmat, sâmbătă, la Craiova, într-o conferinţă de presă, că în primele patru luni ale anului 2011 au plecat 1.100 de medici, din care 30 la sută sunt medici de familie.