Cele mai citite
 


Suceava: Copil de 4 ani, confirmat cu gripă nouă
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suceava, 17 dec /Agerpres/ - Alte cinci persoane din judeţul Suceava au fost confirmate, într-o singură zi, de Institutul Cantacuzino cu virusul pandemic.
Adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Marinela Grădinaru, a declarat, joi, că printre cei confirmaţi cu gripa nouă se află şi un copil de 4 ani, din municipiul Suceava, izolat în prezent la domiciliu.
Tot din municipiul Suceava a fost confirmată existenţa virusului pandemic la o femeie de 35 de ani şi o gravidă de 21 de ani, în trimestrul al doilea de sarcină, ambele izolate la domiciliu.
Totodată, au fost confirmaţi cu gripă nouă un bărbat de 61 de ani, cu leucemie limfatică cronică, din zona Suceava-Rural, şi un altul de 68 de ani, din zona Siret, prezentând factori de risc asociaţi, ambii internaţi în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava.
Până în prezent în judeţul Suceava au fost confirmate peste două sute de persoane cu gripă nouă, s-au înregistrat cinci decese, fiind vaccinaţi cu Cantgrip peste patru mii de suceveni. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Gravidă internată în spital cu gripă nouă Suceava, 18 dec /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat, în ultimele 24 de ore, alte şapte cazuri noi de gripă pandemică, în judeţul Suceava.
Suceava: Încă şase cazuri de gripă nouă în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat prezenţa virusului pandemic în cazul a încă şase persoane din judeţul Suceava, una dintre acestea fiind internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava.
Gripa nouă a cauzat al şaselea deces în judeţul Suceava Judeţul Suceava a înregistrat al şaselea caz de deces cauzat de gripa nouă.
Suceava: Gravidă confirmată cu gripă nouă Suceava, 2 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o femeie de 31 de ani, din Rădăuţi, gravidă în luna a patra.
Suceava: Trei gravide cu gripă nouă în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii a confirmat în ultimele 24 ore 11 cazuri de gripă nouă la persoane din judeţul Suceava, dar DSP Suceava a precizat că pentru probele trimise la Institutul Cantacuzino s-a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la nouă persoane.
Suceava: Al nouălea deces prin gripă nouă în judeţ Judeţul Suceava a înregistrat al nouălea deces prin gripă nouă.