Cele mai citite
 


Buzău: Bolnavii din satele izolate, preluaţi de un elicopter SMURD
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 17dec/Agerpres/ - Un elicopter SMURD va acţiona în cele 10 localităţi izolate de nămeţi din Bărăganul buzoian pentru preluarea urgenţelor medicale şi pentru a duce hrană persoanele sinistrate.
Prefectul Paul Beganu a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că 'elicopterul SMURD va prelua urgenţe de gradul zero; de la Padina, o gravidă care este pe punctul de a naşte, precum şi câteva zeci de persoane care necesită dializă'. Acestea din urmă vor fi internate într-un spital din Buzău, întrucât în zonă se anunţă noi ninsori începând de vineri dimineaţa.
Totodată, elicopterul va duce hrană celor peste 80 de persoane sinistrate din satul Băile, comuna Balta Albă, cazate la şcoala din localitate de aproape 48 de ore.
Prefectul a mai spus că, 'practic, nu mai există persoane blocate pe drumurile naţionale. Peste 300 de persoane aflate în trafic pe DN 1B, la Ulmeni şi Săhăteni, sau pe DN 2, la Căldăruşanca, au fost evacuate'.
Potrivit sursei citate, un ultim grup, de circa 100 de navetişti aflaţi din satul Caragele, va fi evacuat în cursul serii de joi datorită reluării traficului rutier.
Joi după amiază, în judeţ, două din cele şase drumuri naţionale, DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila şi DN 2 C, Buzău-Slobozia, erau în continuare blocate. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Bolnavi şi gravide, salvaţi un elicopter SMURD Buzău, 18 dec /Agerpres/ - Un elicopter SMURD a preluat, vineri, o gravidă şi patru bolnavi şi a dus alimente sinistraţilor înzăpeziţi pe DN 22 Râmnicu-Sărat, în localitatea Băile, în zona de sud a Bărăganului buzoian.
Buzău:Trei persoane cu urgenţe medicale, preluate pe calea aerului Trei persoane cu urgenţe medicale din trei localităţi izolate din judeţul Buzău au fost preluate miercuri cu un elicopter din cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie a MAI.
Buzău: 100 de urgenţe rezolvate pe cale aeriană, cu antemergătoare şi cu şenilate, în perioada codurilor Un număr de 100 de cazuri de urgenţe medicale au fost rezolvate în judeţul Buzău în perioada 25 ianuarie - 3 februarie, pe cale aeriană, cu ajutorul antemergătoarelor sau a şenilatelor, reiese din datele ISU Buzău.
Buzău:Trei gravide şi patru bolnavi în stare gravă, preluaţi cu elicopterul Trei femei gravide şi patru bolnavi în stare gravă din şase localităţi înzăpezite din judeţul Buzău vor fi preluaţi, luni după amiază, de un elicopter SMURD şi transportaţi la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău:Minora accidentată pe trecerea de pietoni, transferată cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar-Arseni Minora în vârstă de 16 ani, lovită vineri, de un autoturism, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea la şcoală, se află în stare critică şi a fost transferată cu un elicopter elicopter SMRD la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, a declarat pentru AGERPRES directorul de îngrijiri medicale al Spitalului...
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.