Cele mai citite
 


Olt: Anchetă asupra concediilor medicale ale unor şefi de deconcentrate
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Slatina, 17 dec /Agerpres/ - O comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Olt şi ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate verifică modul în care au fost acordate concedii medicale unor şefi de instituţii deconcentrate, printre care şi şefului CAS Olt, Tiberiu Mateescu.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Olt, medicul cardiolog Florin Paraschiva, a anunţat, joi, că, la nivelul DSP şi CAS Olt, s-a format o comisie comună de anchetă pentru verificarea concediilor medicale acordate de medici din Spitalul Judeţean Slatina unor şefi de instituţii deconcentrate.
El a menţionat că printre cei care sunt în concedii medicale de peste o lună se află şeful CAS, Tiberiu Mateescu, şeful Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Emil Marinescu, seful Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, Victor Mitran.
Toţi cei trei şefi de instituţii sunt social-democraţi şi urmau să fie schimbaţi odată cu plecarea PSD de la guvernare, dar înlocuirea lor din funcţie nu a fost posibilă din cauză că au intrat în concedii medicale.
Paraschiva a menţionat, în cadrul Colegiului Prefectural desfăşurat joi, că cei trei şefi aflaţi în concedii medicale au primit concediile de la medicii Aurelian Simionescu şi Renică Diaconescu, dar,'cel puţin Mateescu şi Marinescu, s-au dovedit sănătoşi tun pe tot parcursul campaniei electorale'. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Anchetă la Spitalul Municipal Huşi, după ce o fetiţă a murit imediat după internare O comisie mixtă efectuează verificări la Spitalul Municipal Huşi, unde o fetiţă în vârstă de patru ani, diagnosticată cu laringită, a murit imediat după internare, părinţii acuzând că decesul a survenit din cauza faptului că micuţa nu a fost testată înainte de administrarea antibioticului.
Prahova: Nereguli depistate de inspectorii DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova au depistat o serie de nereguli la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă în urma unor declaraţii ale medicului primar de chirurgie generală Dan Oprea apărute în presă privind condiţiile în care...
CAS Mureş: La nivelul judeţului a crescut mult prescripţia pentru oncologie în 2014 şi 2015 Directorul general adjunct al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş, Rodica Biro, a declarat miercuri, în contextul desfăşurării anchetei DNA privind corupţia din domeniul farmaceutic, că la nivelul judeţului a crescut mult prescripţia pentru oncologie în anul 2014 şi în 2015.
Buzău: Comisie de anchetă a CJ pentru verificarea situaţiei de la secţia de pediatrie a Spitalului judeţean Managerul general al Spitalului judeţean de urgenţă Buzău, dr.Marius Anastasiu, a refuzat, luni, să comenteze imaginile prezentate de televiziuni în care mai mulţi copii internaţi la secţia de pediatrie sunt legaţi de paturi, motivând că ''este un fapt minor faţă de problemele mari cu care se confruntă...
Braşov: Anchetă la Făgăraş după ce mai mulţi copii şi adulţi au făcut toxiinfecţie alimentară Braşov, 11 mai/Agerpres/- Direcţia Sanitară Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov şi Direcţia de Sănătate Publică DSP Făgăraş au deschis o anchetă, după ce 24 de persoane, din care 21 de copii, au ajuns marţi seara la Spitalul Municipal din Făgăraş cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară...
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul 'Elena Beldiman' din Bârlad Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat o anchetă la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad, după ce familia unui bărbat în vârstă de 70 de ani, din comuna vasluiană Blăgeşti, a reclamat faptul că bătrânul ar fi fost tratat cu neglijenţă de medicii spitalului.