Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii a dispus internarea pacienţilor care au nevoie de dializă
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 17 dec /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii a dispus ca, joi seară, să fie evacuaţi toţi pacienţii care necesită imediat dializă şi care se află în localităţile cu risc de a fi izolate sau greu accesibile, în urma alertei de cod galben.
Joi a fost emisă o nouă atenţionare cod galben de ninsoare şi viscol în 14 judeţe ale ţării - Ilfov, Prahova, Buzău, Galaţi, Brăila, Vrancea, Vaslui, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Constanţa.
În acest context, ca o măsură de protejare a pacienţilor care necesită dializă, Ministerul Sănătăţii a dispus direcţiilor de sănătate publică din aceste judeţe să evacueze în cursul serii de joi toţi bolnavii care, vineri şi sâmbătă, necesitau tratament şi să îi interneze în centrele medicale din reşedinţele de judeţ.
Pacienţii vor rămâne internaţi şi după încetarea alertei de cod galben dacă drumurile rămân impracticabile şi nu pot fi transportaţi în siguranţă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvern: Cinci judeţe ies de sub codul portocaliu Cinci judeţe ies de sub cod portocaliu, iar alte trei ies parţial de sub această avertizare, a informat Guvernul, marţi, după o întrevedere a premierului interimar Cătălin Predoiu cu responsabili din Administraţia Naţională de Meteorologie, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Sănătăţii...
Localităţi izolate şi fără curent electric, şcoli închise din cauza ninsorilor (grupaj 3) Mai multe localităţi din diferite judeţe ale ţării sunt izolate şi au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor abundente căzute în ultima perioadă. De asemenea, multe şcoli din mediul rural sau chiar urban sunt închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
Raed Arafat: Persoanele cu dializă, gravidele şi oamenii străzii, priorităţi în această perioadă Bucureşti, 18 dec /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a cerut, vineri, în cadrul videoconferinţei cu comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă, ca în această perioadă de avertizare cu cod galben de ninsoare Unităţile de Primiri Urgenţe şi Serviciile de Ambulanţă...
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Ambulanţa ajunge foarte greu pe străzile laterale Ambulanţa ajunge foarte greu pe străzile laterale din cauza zăpezii şi a viscolului, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Capitalei.