Cele mai citite
 


Buzău: Bolnavii cu insuficienţă renală, cazaţi în spitale
duminică, 20 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi bolnavi cu insuficienţă renală care fac periodic dializă au fost opriţi în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
Cei opt bolnavi au fost internaţi în secţiile chirurgie plastică şi oftalmologie, în paturile rămase libere prin externarea altor bolnavi.

'Am luat măsura externării bolnavilor din municipiul Buzău care au probleme mai puţin grave pentru a face loc bolnavilor cu insuficienţă renală proveniţi din zonele judeţului blocate de ninsoare şi unde ambulanţele nu mai pot ajunge', a declarat pentru AGERPRES dr. Ion Drăgici, director medical.

Potrivit sursei citate, conducerea spitalului din Buzău a mai pregătit încă 30 de paturi la alte două secţii pentru cazarea bolnavilor care fac periodic dializă.

'În funcţie de solicitări toţi bolnavii din oraş care se pot trata la domiciliu vor fi trimişi acasă pentru a caza persoanele cu insuficienţă renală din zonele de risc pentru care dializa este o problemă de viaţă şi de moarte', a precizat medicul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Secţie de Chirurgie Pediatrică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Secţia de Chirurgie Pediatrică a fost inaugurată luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, investiţia fiind de aproape 300.000 de lei.
Buzău: Bolnavi şi gravide, salvaţi un elicopter SMURD Buzău, 18 dec /Agerpres/ - Un elicopter SMURD a preluat, vineri, o gravidă şi patru bolnavi şi a dus alimente sinistraţilor înzăpeziţi pe DN 22 Râmnicu-Sărat, în localitatea Băile, în zona de sud a Bărăganului buzoian.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău: Sancţiuni la Spitalul judeţean în scandalul copiilor legaţi de paturi Medicul şef de secţie şi asistenta şefă din secţia de pediatrie de la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău au fost înlocuiţi din funcţiile de conducere deţinute, iar asistenta medicală şi infirmiera de salon au fost sancţionate cu reducerea salariului cu 10% pe o perioadă de două luni, a anunţat marţi...
Buzău: Conducerea CJ vrea management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău are în vedere angajarea unui management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după demisia fostului director, a anunţat joi preşedintele CJ, Cristi Bîgiu.
Buzău: Aproape 200 de persoane s-au prezentat la spital cu înţepături de căpuşă În ultimele două luni, aproape 200 de persoane s-au prezentat la Spitalul Judeţean de urgenţă Buzău cu înţepături de căpuşă, probele de laborator confirmând două cazuri cu febră butonoasă şi patru cu boală Lyme.