Cele mai citite
 


Ambulanţele ajung cu greu la solicitări
duminică, 20 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul Serviciului de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti, dr. Alice Grasu, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că echipajele ambulanţei ajung foarte greu la solicitări din cauza traficului îngreunat
'Ceea ce se făcea în şase ore, acum necesită 12 ore. Patologia mai frecventă, dar nu îngrijorătoare, este constituiă din politraumatisme şi fracturi. În prezent se află în aşteptare 34 de solicitări, dintre care 20 de urgenţe, ceea ce este extrem de grav.', a spus Alice Grasu

Dr. Grasu a subliniat că în ceea ce priveşte consultaţiile la domiciliu ambulanţele ajung după două ore şi jumătate la solicitări.

Coordonatorul SMURD al Capitalei, dr. Bogdan Opriţa, a declarat pentru AGERPRES că s-au confruntat în ultimul timp cu foarte multe afecţiuni cardiace, dintre care şapte stopuri cardiace la care resuscitarea nu a avut succes şi multe persoane îngheţate.

În ceea ce priveşte pe oamenii străzii dr. Bogdan Opriţa a spus că sunt puţini cei care solicită ajutorul ambulanţei, iar aceştia sunt duşi la spital.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SABIF: 1.243 de solicitări, în ultimele 24 de ore; 56 - suspiciuni de fracturi, entorse, luxaţii Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.243 de solicitări, dintre acestea 638 reprezentând urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat miercuri pentru AGERPRES managerul instituţiei, medicul Alis Grasu.
SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.079 de solicitări, dintre acestea 710 au reprezentat urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat luni pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Peste 1.200 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 1.290 de solicitări, dintre care 75 pentru cod galben şi roşu, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul institutului.
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
SABIF: 1.392 de solicitări, în ultima perioadă; dintre acestea, 763 - urgenţe Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat de miercuri, de la ora 11,00, până joi, la ora 12,00, un număr de 1.392 de solicitări, dintre acestea 763 fiind urgenţe de cod galben şi roşu, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.