Cele mai citite
 


În decembrie, 13 persoane au murit de frig
vineri, 18 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 18 dec /Agerpres/ - Mai mult de zece persoane au murit, în decembrie, din cauza frigului, majoritatea fiind oameni ai străzii.
'Alături de cele 13 persoane decedate în decembrie, alte cinci au murit de alte afecţiuni la care a contribuit şi frigul', a declarat pentru AGERPRES, Dan Dermengiu, managerul Institutului Medico-Legal 'Mina Minovici'.
Vineri a fost adus la IML un singur decedat, un bărbat de 45 de ani a cărui identitate nu este cunoscută. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Trei persoane îngheţate au ajuns la Institutul de Medicină Legală Trei persoane au murit de frig la sfârşitul săptămânii trecute şi au ajuns la Institutul de Medicină Legală 'Mina Minovici' (IML), una dintre ele fiind un bătrân, care a fost ridicat din locuinţa sa, a declarat pentru AGERPRES luni directorul IML, prof. dr. Dan Dermengiu.
Alti cinci oameni au murit de frig; Numărul deceselor a ajuns la 39 Alte cinci persoane au decedat din cauza frigului în judeţele Bihor, Botoşani, Vâlcea şi Timiş (2), astfel încât numărul deceselor din cauza hipotermiei severe înregistrate de la avertizarea 'cod galben de ger' emisă de meteorologi, şi până în prezent, se ridică la 39, se arată într-un comunicat de presă...
IML a confirmat: Mădălina Manole a ingerat voluntar substanţe toxice Autopsia efectuată de medicii legişti de la IML 'Mina Minovici' a confirmat ingestia voluntară de substanţe toxice, a declarat pentru AGERPRES, prof. Dan Demergiu, directorul institutului.
Galaţi: Un bărbat a murit de frig Un bărbat de 59 ani a fost găsit decedat de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ), cauza decesului fiind hipotermia care i-a provocat bărbatului un stop cardio-respirator, a anunţat luni şeful SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.
Au fost înregistrate 11 decese prin hipotermie Bucureşti, 21 dec /Agerpres/ - În perioada 13-21 decembrie, în România au fost înregistrate 11 decese prin hipotermie, informează Ministerul Sănătăţii (MS).
Valul de frig a făcut cel puţin 220 de victime în Europa Valul de frig a făcut cel puţin 220 de victime în Europa de la sfârşitul săptămânii trecute, bilanţ care probabil va creşte în special în estul continentului, unde cele mai afectate ţări sunt Ucraina şi Polonia, cu 138 de decese, relatează site-ul cotidianului regional francez Le Telegramme.