Cele mai citite
 


Braşov: Al cincilea laborator interjudeţean de expertiză criminalistică
vineri, 18 decembrie 2009   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Braşov, 18 dec /Agerpres/ - Al cincilea laborator interjudeţean de expertiză criminalistică a fost inaugurat, vineri, la Braşov. Investiţia în valoare de 15.000 de euro a fost suportată din bugetul Institutului Naţional de Expertiză Criminalistică.
Laboratorul de la Braşov are angajaţi patru specialişti care vor lucra expertizele criminalistice solicitate de instanţe, parchete şi poliţie. Prin inaugurarea acestui laborator interjudeţean a fost degrevat laboratorul de la Cluj, iar expertizele de la Curţile de Apel Braşov, Mureş şi Argeş care au subordonate şase judeţe vor fi aduse la Braşov, a precizat la inaugurare Constantin Mirea, coordonatorul laboratorului interjudeţean pentru expertize criminalistice de la Braşov.
Notare
Comentarii
de JUDECĂTORIA SIGHIŞOARA
Vă solicităm să comunicaţi stadiul efectuării expertizei în dosarul nostru 1273/308/2008, privind pe Szentanai Elisabeta şi Moroşanu Gheorghe, şi să remiteţi raportul de expertiză însoţit de dosarul ce v- fost înaintat. Termenul de judecată este la 20 octombrie 2011.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Craniu uman găsit într-o pădure, trimis la IML pentru expertiză Un craniu uman, descoperit întâmplător într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Morăreşti, a fost trimis pentru expertiză la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) din Bucureşti, poliţiştii efectuând cercetări în acest caz.
Comunicat de presă - Reţeaua de sănătate Regina Maria Reţeaua REGINA MARIA inaugurează primul campus medical din Târgu Mureş - o investiţie de 1.7 milioane de euro
Argeş: Şefa Serviciului de Expertiză a Capacităţii de Muncă şi o subordonată, arestate preventiv pentru luare de mită Tribunalul Argeş a emis, joi, mandate de arestare preventivă pe numele Iuliei Maria Mihai, medic şef al Serviciului de Expertiză a Capacităţii de Muncă din structura Casei Judeţene de Pensii şi Asigurări Sociale Argeş, şi pe cel al Cameliei Săndulescu, medic în cadrul aceluiaşi serviciu, cele două fiind...
Regina Maria a inaugurat a doua policlinică din Piteşti, cu o investiţie de 700.000 euro Reţeaua de sănătate Regina Maria a inaugurat cea de-a doua policlinică din Piteşti, numită Regina Maria Brătianu, investiţia necesară fiind 700.000 euro, se arată într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.
Cluj: Cursuri de chirurgie laparoscopică şi robotică susţinute de specialişti de renume mondial Specialişti de renume mondial în chirurgia laparoscopică şi robotică vor susţine, vineri şi sâmbătă, la Secţia Clinică de Urologie a Spitalului Clinic Municipal, cursuri de profil, însoţite de transmisii directe pe ecran, în sistem 3 D (tridimensional), din blocul operator.
Cluj: A fost inaugurat primul Centru de Aptitudini Practice şi Simulare în Medicină din România Primul Centru de Aptitudini Practice şi Simulare în Medicină din România a fost inaugurat, miercuri, la Universitatea de Medicină şi Farmacie ''Iuliu Haţieganu'' din Cluj-Napoca, noua unitate fiind realizată în urma unei investiţii din fonduri proprii de aproximativ 4,5 milioane de euro.