Cele mai citite
 


Gorj: Directori noi la CJAS şi APM
vineri, 18 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu-Jiu, 18 dec /Agerpres/ - Directorii coordonatori ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate şi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj au fost demişi, vineri, din funcţii în urma unor ordine sosite de la Ministerul Sănătăţii, respectiv al Mediului.
Daniel Titu Bondoc, fostul director al CJAS, a fost schimbat din funcţie pe motiv că nu şi-a îndeplinit indicatorii de performanţă stabiliţi în contractul de numire. Locul acestuia va fi preluat, interimar, de actualul director economic al instituţiei, Elena Cojocaru.
De cealaltă parte, fostul director al APM Gorj, Gheorghe Fometescu, este unul dintre cei mai longevivi şefi de instituţii din judeţ. El a fost numit în anul 2001 inspector şef în cadrul APM şi, de atunci, a reuşit să îşi păstreze funcţia indiferent de culoarea politică a celor aflaţi la guvernare. Locul său va fi luat de Radu Socolovschi, susţinut pentru funcţia de director coordonator al APM de către PD-L.
Atât Daniel Titu Bondoc, cât şi Gheorghe Fometescu erau susţinuţi de Partidul Social-Democrat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Directorul CJAS Gorj şi-a stabilit obiectivele - Redeschiderea unei unităţi şi mangement privat la Spitalul Judeţean Noul director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, şi-a prezentat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, obiectivele pe care şi le-a propus pentru o bună funcţionare a sistemului de sănătate din judeţ.
Gorj: CJAS a decontat peste 10 milioane de lei în primele două luni pentru programele naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a decontat, pentru primele două luni ale anului, peste zece milioane de lei reprezentând sume utilizate în cadrul programelor naţionale de sănătate, valoarea fiind în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat vineri directorul instituţiei...
Gorj: CJAS a imputat aproximativ 42.000 lei furnizorilor de servicii medicale în luna iulie Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii iulie, suma de aproximativ 42.000 de lei pentru servicii raportate eronat, se arată într-o informare postată luni pe site-ul instituţiei.
Gorj: CJAS a repartizat peste 10 milioane de lei spitalelor din judeţ Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a distribuit unităţilor spitaliceşti şi laboratoarelor de analize din judeţ, medicilor de familie şi Serviciului de Ambulanţă aproximativ 12.400.000 lei, bani primiţi la ultima rectificare de buget.
Gorj: CJAS a primit o suplimentare de 2,6 milioane lei pentru farmacii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a primit, la sfârşitul săptămânii trecute, o suplimentare bugetară în valoare de 2,6 milioane de lei, bani care sunt destinaţi exclusiv farmaciilor şi medicamentelor.
Gorj: CJAS a repartizat bugetul pentru primul trimestru unităţilor din judeţ Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a repartizat bugetul pentru primul trimestru al anului către unităţile aflate în relaţie contractuală cu instituţia, cei mai mulţi bani fiind direcţionaţi către spitale, a declarat joi directorul Daniel Bondoc.