Cele mai citite
 


Buzău: Bolnavi şi gravide, salvaţi un elicopter SMURD
vineri, 18 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 18 dec /Agerpres/ - Un elicopter SMURD a preluat, vineri, o gravidă şi patru bolnavi şi a dus alimente sinistraţilor înzăpeziţi pe DN 22 Râmnicu-Sărat, în localitatea Băile, în zona de sud a Bărăganului buzoian.
Căpitanul Gabriela Boiangiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, a declarat pentru AGERPRES că 'elicopterul SMURD a făcut două curse şi a preluat urgenţe de gradul zero, de la Padina, o tânără în vârstă de 23 de ani care este gravidă în luna a noua, precum şi patru bătrâni cu insuficienţă renală, trei de la Boldu şi unul de la Balta Albă, care nu făcuseră dializă de luni'.
Potrivit sursei citate, elicopterul a dus pachete cu hrană, oferite de primăria municipiului Râmnicu Sărat şi celor peste 80 de persoane campate la şcoala Băile de peste 48 de ore.
Drumul Naţional 22 Râmnicu Sărat-Brăila a fost blocat de nămeţi încă de marţi şi nu a fost deblocat nici până la această oră. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Buzău: Bolnavii cu insuficienţă renală, cazaţi în spitale Mai mulţi bolnavi cu insuficienţă renală care fac periodic dializă au fost opriţi în noaptea de joi spre vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Bolnavii din satele izolate, preluaţi de un elicopter SMURD Buzău, 17dec/Agerpres/ - Un elicopter SMURD va acţiona în cele 10 localităţi izolate de nămeţi din Bărăganul buzoian pentru preluarea urgenţelor medicale şi pentru a duce hrană persoanele sinistrate.
Buzău: Peste 2.500 de intervenţii SMURD, în 2012 Echipajele SMURD Buzău au intervenit anul trecut în 2.635 de cazuri medicale, în medie 7,21 pe zi, acordând ajutor medical de urgenţă unui număr de 2.574 de persoane dintre care 2.368 adulţi şi 206 copii.
Buzău: 100 de urgenţe rezolvate pe cale aeriană, cu antemergătoare şi cu şenilate, în perioada codurilor Un număr de 100 de cazuri de urgenţe medicale au fost rezolvate în judeţul Buzău în perioada 25 ianuarie - 3 februarie, pe cale aeriană, cu ajutorul antemergătoarelor sau a şenilatelor, reiese din datele ISU Buzău.
Buzău: Câteva sute de persoane au luat lecţii de prevenţie la centrul mobil de instruire Caravana SMURD Câteva sute de persoane au participat sămbătă şi duminică, la Buzău şi Râmnicu Sărat, la cursurile de instruire medicală oferite de centrul mobil Caravana SMURD - ''Fii pregătit!''.