Cele mai citite
 


Suceava: Gravidă internată în spital cu gripă nouă
vineri, 18 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suceava, 18 dec /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat, în ultimele 24 de ore, alte şapte cazuri noi de gripă pandemică, în judeţul Suceava.
Adjunctul şefului Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Marinela Grădinaru, a declarat, vineri, că prezenţa virusului A/H1N1 a fost confirmată la două femei din municipiul Suceava, una în vârstă de 32 de ani şi alta de 71 de ani, ambele izolate la domiciliu.
O altă femeie din Suceava, în vârstă de 39 de ani este internată în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, dar şi un bărbat de 59 de ani, ambii cu factori de risc asociaţi.
Tot în Secţia de Boli infecţioase a Spitalului judeţean se află internată o gravidă, în vârstă de 29 de ani, din Rădăuţi, aflată în trimestrul al doilea de sarcină.
Virusul pandemic a fost confirmat şi la un bărbat de 38 de ani, din zona Vatra Dornei, acesta fiind izolat la domiciliu.
În judeţul Suceava, sunt confirmate peste două sute de cazuri de gripă nouă şi cinci decese, fiind vaccinate gratuit cu Cantgrip peste patru mii de persoane. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Încă şase cazuri de gripă nouă în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat prezenţa virusului pandemic în cazul a încă şase persoane din judeţul Suceava, una dintre acestea fiind internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava.
Suceava: Trei gravide cu gripă nouă în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii a confirmat în ultimele 24 ore 11 cazuri de gripă nouă la persoane din judeţul Suceava, dar DSP Suceava a precizat că pentru probele trimise la Institutul Cantacuzino s-a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la nouă persoane.
Suceava: Copil de 4 ani, confirmat cu gripă nouă Suceava, 17 dec /Agerpres/ - Alte cinci persoane din judeţul Suceava au fost confirmate, într-o singură zi, de Institutul Cantacuzino cu virusul pandemic.
Suceava: Gravidă confirmată cu gripă nouă Suceava, 2 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o femeie de 31 de ani, din Rădăuţi, gravidă în luna a patra.
Gripa nouă a cauzat al şaselea deces în judeţul Suceava Judeţul Suceava a înregistrat al şaselea caz de deces cauzat de gripa nouă.
Suceava: Al nouălea deces prin gripă nouă în judeţ Judeţul Suceava a înregistrat al nouălea deces prin gripă nouă.