Cele mai citite
 


Maramureş: Încă două cazuri de gripă porcină confirmate
vineri, 18 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baia Mare, 18 dec /Agerpres/ - Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş au precizat, vineri, că în ultimele 24 de ore, în judeţ s-au confirmat încă două cazuri de gripă porcină, unul la un bărbat de 46 de ani din Baia Mare, iar altul la fiul acestuia în vârstă de 6 ani.
Cei doi au fost izolaţi în spital pentru tratament de specialitate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Până acum, în judeţul Maramureş sunt confirmate un număr de 25 de cazuri de gripă nouă, existând şi două decese. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Serviciile de urgenţă a spitalelor din Vişeul de Sus şi Borşa, acceptate la finanţare Spitalul de Recuperare Borşa şi Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus vor primi finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, începând cu luna aprilie, pentru realizarea unor Compartimente de primiri Urgenţe (CPU) , precizează un comunicat al Prefecturii Maramureş, remis, joi, AGERPRES.
Maramureş: SJU reînfiinţează serviciul de urgenţă în stomatologie, închis în urmă cu 20 de ani Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare a reînfiinţat serviciul de urgenţă stomatologie, desfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, în urma privatizării celor două policlinici stomatologice din municipiu, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul SJU Baia Mare, ec. Sorina Pintea.
Maramureş: UPU-SMURD din cadrul SJU Baia Mare, dotat cu o autospecială destinată medicului de urgenţă Baia Mare, 15 mar /Agerpres/- Fundaţia pentru SMURD a donat, marţi, Spitalului Judeţean Baia Mare o autospecială pentru medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD (UPU SMURD), precizează un comunicat de presă al SJU, remis AGERPRES.
Maramureş: Aparat de ventilaţie neonatală pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, achiziţionat prin donaţie publică Baia Mare, 30 sep /Agerpres/- Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare a fost dotat, vineri, cu un aparat de ventilaţie neonatală achiziţionat cu ajutorul donaţiilor publice strânse în timpul unei campanii, informează pagina de socializare a unităţii medicale.
Maramureş: Un nou caz de gripă A/H1N1 Un nou caz de gripă nouă la un bărbat de 34 de ani din municipiul Sighetu Marmaţiei a fost confirmat marţi, după ce cu o zi în urmă o femeie gravidă şi fiul ei de 4 ani, din comuna Săcălăşeni, au fost internaţi la Spitalul de Boli Contagioase din municipiul Baia Mare cu diagnostic identic.
Maramureş: SJU Baia Mare şi-a completat necesarul de medici pe aproape toate specialităţile Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare, Sorina Pintea, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că unitatea medicală a reuşit să acopere etapizat necesarul de medici pe diferite specialităţi în urma angajărilor.