Cele mai citite
 


MS: Alte 81 cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi un nou deces
duminică, 20 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 81 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de MS, a fost înregistrat şi un nou deces.

Din totalul cazurilor confirmate în ultimele 24 ore, cele mai multe - 19 - sunt în Bucureşti, câte 7 în judeţele Călăraşi şi Iaşi, 6 în judeţele Galaţi şi Harghita, 5 în judeţul Dolj, 4 în Cluj, câte trei în Alba, Vaslui şi Ilfov, câte două în Arad, Braşov, Constanţa, Olt şi Prahova şi câte un caz în Bacău, Botoşani, Hunedoara, Ialomiţa, Maramureş, Sibiu, Teleorman şi Tulcea.

Totalul cazurilor confirmate în România, până pe data de 19 decembrie inclusiv, este de 5.152 din care 30 cu deces, precizează Ministerul Sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: Alte 92 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 92 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.
MS: 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii, precizând că totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, a ajuns la 4113, fără a se înregistra noi decese.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS: Alte 165 de cazuri cu gripă nouă În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 165 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, totalul cazurilor înregistrate ajungând la 2.830, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.