Cele mai citite
 


Vâlcea: Trei decese din cauza gerului
duminică, 20 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Râmnicu Vâlcea, 20 dec /Agerpres/ - Trei persoane au decedat din cauza temperaturilor scăzute, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean al Judeţului Vâlcea, Diana Smărăndoiu
'Este vorba de Sofia B., de 74 ani, din comuna Stoeneşti, care a fost găsită decedată, în curtea locuinţei sale. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă, adică decesul a survenit în urma gerului, iar în urma examinării cadavrului îngheţat nu au fost identificate leziuni traumatice sau urme de violenţă. Aceasta fost transportată la morga Spitalului Judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului', declarat Diana Smărăndoiu.
A doua persoană decedată din cauza gerului este Radu D. de 78 ani, din oraşul Bălceşti
'Cel de-al treilea deces, tot o persoană vârstnică, Nicolae R., de 68 ani, din comuna Fârtăţeşti, a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale, îngheţat, fără să prezinte urme de violenţă', a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ.
Şi la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea s-au luat măsuri speciale, împreună cu Poliţia comunitară pentru a stabili numărul persoanelor fără adăpost cu exactitate şi locurile unde aceştia îşi petrec nopţile.
'Având în vedere că se anunţă nopţi cu temperaturi foarte scăzute, o să luăm măsuri de a-i lua pe cei care dorm pe străzi sau canalizări şi să îi găzduim la Centrul Social 'Ioana', unde să le oferim şi hrană caldă', a precizat Daniel Ionescu, purtător de cuvânt în cadrul primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea. AGERPRES/(Liviu Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Două decese survenite la maternitatea vâlceană cercetate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a început cercetările cu privire la două decese suspecte petrecute la secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean Vâlcea, a declarat marţi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alina Teodorescu.
Vâlcea: Bărbat decedat după ce a fost lovit de tren în Râmnicu Vâlcea Un bărbat a decedat duminică dimineaţa în Râmnicu Vâlcea, după ce a fost lovit de un tren în halta Ostroveni, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.
Vâlcea: Un tânăr a fost găsit decedat pe calea ferată în zona oraşului Berbeşti Poliţiştii Biroului Poliţie Transporturi efectuează cercetări cu privire la decesul unui bărbat, găsit pe calea ferată în zona oraşului Berbeşti, a declarat marţi pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Teodorescu.
Bistriţa-Năsăud: Fetiţa din Năsăud decedată după un diagnostic de entorsă avea o imunitate deficitară - concluzii IML Fetiţa de patru ani din Năsăud, care a decedat pe 14 ianuarie la Spitalul de copii din Cluj-Napoca, după ce fusese diagnosticată cu entorsă la spitalele din Năsăud şi Bistriţa, avea o imunitate deficitară, potrivit raportului IML remis poliţiei.
Persoana decedată joi la Bălceşti nu ar fi avut şanse chiar dacă spitalul ar fi fost deschis, potrivit DSP Pacientul care a murit în curtea spitalului din Bălceşti avea afecţiuni care nu ar fi putut fi rezolvate nici dacă unitatea sanitară ar fi funcţionat normal, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Maria Murăruş.
Vâlcea: O şoferiţă a lovit trei femei pe o trecere de pietoni; una dintre victime a decedat Trei femei au fost lovite pe o trecere de pietoni, luni dimineaţa, în zona industrială a municipiului Râmnicu Vâlcea, una dintre acestea decedând la Spitalul Judeţean, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.