Cele mai citite
 


Iaşi: Au ajuns la spital cu degerături, în urma gerului năpraznic
marţi, 22 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de şapte persoane au ajuns la Spitalul de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce au suferit degerături din cauza temperaturilor scăzute.
Tudor Arhipescu, medic în cadrul UPU susţine că persoanele respective au lucrat sau au stat mult timp în frig şi au consumat şi alcool. Printre acestea se află însă şi o femeie de 83 de ani, din Trifeşti, care de altfel este în starea cea mai gravă.
Octogenara a fost adusă de un echipaj al Serviciului Ambulanţă Judeţean cu hipotermie şi degerături de grad 2-3 la nivelul mâinilor, după ce a stat mai multe ore în frigul din casă.
''Pacienta beneficiază în acest moment de încălzire activă şi pasivă, evaluare completă imagistică şi biologică şi va fi dusă imediat în sala de operaţii a centrului 'SOS', unde chirurgii reconstructivi vor încerca să conserve cât mai mult din funcţionalitatea mâinilor'', a declarat dr. Arhipescu.
Potrivit sursei citate, prognosticul este rezervat şi din cauza afecţiunilor asociate.
Ceilalţi şase pacienţi au fost internaţi în Clinica de Urgenţe Chirurgicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Un bărbat a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi; starea proastă a carosabilului pare să fi contat Decesul unui bărbat de 39 de ani di Botoşani în timp ce era transportat cu ambulanţa la o clinică universitară din Iaşi a readus în discuţie necesitatea necesităţii unui elicopter SMURD care să preia pacienţii în stare gravă din Botoşani, a declarat Petrică Rădăuceanu, medicul şef al UPU de la Spitalul...
Iaşi: Adus la spital după ce a lucrat în frig Un bărbat în vârstă de 38 de ani din oraşul Podu Iloaie a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi după ce a lucrat o oră în frig.
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Iaşi: În sala de operaţii după ce a fost tăiat cu sabia Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Erbiceni,?a fost adus de o ambulanţă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce a fost tăiat cu sabia.
Iaşi: Revelion în spital Doi bărbaţi fără adăpost îşi vor petrece revelionul la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce au fost aduşi din stradă din cauza hipotermei.
Iaşi: A bătut medicii şi asistentele pentru că i-au salvat viaţa Iaşi, 6 aug /Agerpres/ - Personalul de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU), din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan', din Iaşi, a fost agresat în noaptea de joi spre vineri de unul dintre pacienţi.