Cele mai citite
 


Vrancea: Populaţia refuză vaccinarea împotriva AH1N1
marţi, 22 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar 500 de vrânceni au acceptat să se vaccineze împotriva virusului pandemic, deşi în judeţ au fost trimise peste 13.000 de doze de vaccin.
Dintre dozele folosite, majoritatea au fost aplicate cadrelor medicale din unităţile spitaliceşti unde continuă campania de vaccinare.
Cei mai reticenţi la capitolul vaccinare au fost elevii, care nu s-au lăsat convinşi sub nici o formă de vaccinul împotriva gripei noi.
Pot beneficia de vaccin gratuit şi angajaţii marilor companii care lucrează în mod direct cu publicul şi sunt în pericol de contaminare. Până acum, doar reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Persoanelor Adulte cu Handicap au înaintat o cerere la Direcţia de Sănătate Publică prin care au solicitat vaccinarea gratuită.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Campania de vaccinare nu a început Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu a achiziţionat, până la această dată, dozele de vaccin antigripal necesare pentru campania din această iarnă.
Olt: Începe vaccinarea antigripală; peste 2.000 de pacienţi cu viroze şi pneumoni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt va primi în această săptămână 18.000 de doze de vaccin antigripal şi medicii de familie pot începe campania de vaccinare pentru acest sezon rece, au anunţat marţi reprezentanţii instituţiei.
Vrancea: Peste 10.000 de vrânceni vaccinaţi împotriva gripei AH1N1 Focşani, 13 ian /Agerpres/ - Peste 10.000 de vrânceni s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1 de la începutul campaniei de vaccinare, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Călăraşi: Campania de vaccinare împotriva gripei noi, în plină desfăşurare Campania de vaccinare a personalului medical şi a elevilor împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în plină desfăşurare, a susţinut, joi, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Galaţi: Campania de vaccinare antigripală stagnează Galaţi, 1dec/Agerpres/- Campania de vaccinare antigripală stagnează în judeţul Galaţi, după ce cele peste 6.400 doze de vaccin antigripal achiziţionate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi pentru actualul sezon rece au fost epuizate, iar solicitarea de suplimentare a acestora, aprobată de Ministerul...
Vrancea: 130 de persoane s-au vaccinat împotriva AH1N1, vineri Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea riscă să rămână fără stocul de vaccin împotriva gripei AH1N1 din cauza solicitărilor din ultimele zile.