Cele mai citite
 


Gripa nouă a cauzat al şaselea deces în judeţul Suceava
marţi, 22 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Judeţul Suceava a înregistrat al şaselea caz de deces cauzat de gripa nouă.
Adjunctul DSP Suceava, Marinela Grădinaru, a declarat, luni, că este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din municipiul Suceava, care a murit, duminică, în Secţia ATI a Spitalului 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, după ce a fost confirmat cu gripă nouă. El avea şi alte afecţiuni asociate.
Potrivit DSP Suceava, pe 17 decembrie, bărbatul fusese internat în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava, iar două zile mai târziu a fost transferat la unitatea medicală din Iaşi, unde a decedat.
Totodată, Grădinaru a informat că în Suceava s-au înregistrat alte două îmbolnăviri cu virusul gripei pandemice, numărul cazurilor ajungând la 182.
În ultimele 24 de ore, Institutul Cantacuzino a confirmat noi îmbolnăviri de gripă nouă la o femeie de 64 de ani, din zona Suceava rural, cu boli cronice preexistente şi la un bărbat de 40 de ani, din zona Sucevei, cu factori de risc asociaţi. Ambii pacienţi sînt internaţi în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Încă şase cazuri de gripă nouă în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat prezenţa virusului pandemic în cazul a încă şase persoane din judeţul Suceava, una dintre acestea fiind internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava.
Suceava: Al nouălea deces prin gripă nouă în judeţ Judeţul Suceava a înregistrat al nouălea deces prin gripă nouă.
Suceava: Trei gravide cu gripă nouă în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii a confirmat în ultimele 24 ore 11 cazuri de gripă nouă la persoane din judeţul Suceava, dar DSP Suceava a precizat că pentru probele trimise la Institutul Cantacuzino s-a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la nouă persoane.
Suceava: Al zecelea deces prin gripă nouă, confirmat Directorul DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, vineri, că va organiza centre de vaccinare pentru populaţie în policlinicile şi spitalele ce au secţii de boli infecţioase, unde vor fi vaccinaţi cu precădere cei care nu au asigurări de sănătate.
Suceava: Gravidă internată în spital cu gripă nouă Suceava, 18 dec /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat, în ultimele 24 de ore, alte şapte cazuri noi de gripă pandemică, în judeţul Suceava.
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.