Cele mai citite
 


Arad: Numărul bolnavilor de gripă nouă creşte continuu
marţi, 22 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Încă două cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă au fost confirmate luni în judeţul Arad, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 125.
După cum a declarat dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, director coordonator adjunct sănătate publică şi programe de sănătate - Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Arad, în prezent mai sunt bolnavi doi adulţi şi un copil, acesta din urmă aflat în vacanţă.
Se află în evoluţie, la nivel de judeţ, două focare iar două probe se află în lucru la Institutul Cantacuzino din Bucureşti, a arătat Dana Negru.
'Au fost confirmaţi bolnavi în 20 localităţi din judeţ, cei mai mulţi, 97, fiind în municipiul Arad, în celelalte localităţi înregistrându-se între unu şi trei cazuri', a precizat medicul.
Potrivit sursei citate, numărul cel mai mare de bolnavi pe categorii de vârstă este: 15-19 ani - 40 de cazuri; 10-14 ani - 14 cazuri; 50-54 ani - 11 cazuri; 25-29 ani - 10 cazuri şi 40-44 ani - 9 cazuri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Numărul bolnavilor de gripă nouă a ajuns la 141 Numărul total al cazurilor de gripă nouă în judeţul Arad a ajuns la 141, în ultima săptămână fiind confirmate încă două cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, ambele în municipiul Arad, transmite corespondentul AGERPRES.
Arad: Alte patru cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţ Alte patru cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă cu AH1N1 au fost confirmate marţi în judeţul Arad, astfel că numărul total a ajuns la 96, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.
În judeţul Arad, s-a ajuns la 123 de cazuri de gripă nouă Arad, 18 dec /Agerpres/ - În ultimele 48 de ore au fost confirmate încă trei cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor de gripă nouă înregistrate în judeţul Arad a ajuns la 123, transmite corespondentul AGERPRES.
Arad: Numărul bolnavilor de gripă nouă a ajuns la 139 La nivelul judeţului Arad au fost confirmate marţi încă trei cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, toate în municipiul Arad, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 139, în lucru aflându-se un număr de patru probe, transmite corespondentul AGERPRES.
În judeţul Arad, 112 de cazuri de gripă nouă În judeţul Arad au fost confirmate în ultimele patru zile alte 11 cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 112.
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.