Cele mai citite
 


Michelle şi Barack Obama, vaccinaţi împotriva virusului A(H1N1)
miercuri, 23 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat luni seara că soţia sa şi el însuşi s-au vaccinat împotriva virusului A(H1N1), intenţia sa fiind să ofere un exemplu scepticilor care privesc cu rezerve efectele secundare ale acestuia, informează AP.
Un responsabil de la Casa Albă a precizat însă că preşedintele s-a lăsat vaccinat duminică, la câteva zile după Prima doamnă.

Barack Obama şi-a încurajat compatrioţii să se lase vaccinaţi, mai ales că vaccinul - rezervat iniţial populaţiei cu riscuri, precum copiii - este în prezent în cantităţi suficiente pentru toţi cei interesaţi.

Preşedintele a dispus vaccinarea celor două fiice - Malia /11 ani/ şi Sasha /8 ani/ - în octombrie, când vaccinul le-a devenit disponibil.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Casa Albă dă asigurări că Barack Obama nu a fumat de nouă luni Purtătorul de cuvânt al lui Barack Obama a afirmat joi că preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA) nu a fumat de nouă luni, dar a recunoscut că renunţarea la ţigări constituie o 'luptă', dat fiind stresul la care este supus liderul american, relatează AFP.
Barack Obama: Ar mai putea apărea cazuri de Ebola în SUA până la eradicarea epidemiei în Africa de Vest Preşedintele american Barack Obama a declarat miercuri că ar mai putea fi semnalate cazuri individuale de Ebola în SUA până la eradicarea epidemiei din ţările din Africa de Vest, transmite Reuters.
Barack Obama a autorizat trimiterea de rezervişti în Africa de Vest pentru a participa la lupta împotriva Ebola Preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Barack Obama, a autorizat joi Pentagonul să trimită rezervişti în Africa de Vest pentru a lupta împotriva epidemiei de Ebola participând la crearea unei infrastructuri logistice necesare, relatează AFP.
Barack Obama şi-a anulat din nou toate deplasările pentru a se ocupa de criza privind Ebola Preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), Barack Obama, şi-a anulat toate deplasările prevăzute pentru joi, cum a procedat şi miercuri, pentru a se ocupa de gestionarea crizei privind Ebola, după ce o a doua infirmieră a contractat virusul în Texas, relatează AFP.
SUA: Preşedintele Obama salută decizia Curţii Supreme de validare a reformei sistemului de sănătate Preşedintele american Barack Obama a salutat decizia Curţii Supreme care i-a validat reforma sistemului de sănătate, aşa-numita 'Obamacare', din 2010, hotărârea celei mai înalte instanţe garantând că 6,4 milioane de persoane vor continua să primească ajutoare federale pentru asigurări de sănătate, relatează...
SUA: Preşedintele anunţă concesii în privinţa controversatului sistem de asigurări medicale 'Obamacare' Preşedintele SUA Barack Obama le-a dat asigurări joi americanilor în pericol să rămână fără asigurări medicale că i-a 'auzit clar' şi a anunţat lansarea unei soluţii administrative care îi va ajuta să-şi păstreze poliţele, informează AFP, Reuters şi AP.