Cele mai citite
 


A început audierea candidatului pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, Cseke Attila
marţi, 22 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 22 dec /Agerpres/ - Audierea candidatului pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, Cseke Attila (UDMR), în comisiile reunite de specialitate din Parlament a început marţi, cu o întârziere de un sfert de oră.
Attila Cseke a fost propus să preia portofoliul Sănătăţii în noul Cabinet al primului-ministru desemnat Emil Boc.
Senator UDMR de Bihor, Cseke Attila-Zoltan s-a născut la 9 iunie 1973 la Marghita, judeţul Bihor.
Între 1987 şi 1991 a urmat cursurile Liceului Industrial Marghita, iar în 2000 a absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, specializarea Drept din cadrul Universităţii din Oradea.
Între anii 2001 şi 2002 a fost referent în cadrul UDMR Bihor.
Timp de trei ani (2001-2004) a ocupat funcţia de consultant juridic în cadrul Episcopiei Romano-Catolice din Oradea, iar din iulie 2002 şi până în ianuarie 2004 a fost consilierul juridic al preşedintelui Consiliului Judeţean Bihor.
Din luna iunie 2004 a devenit consilier municipal în Consiliul Local al Municipiului Oradea - secretarul Comisiei Juridice, funcţie pe care a ocupat-o până în ianuarie 2005.
În perioada 2005-2008, a fost secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.
Cseke Attila a devenit membru UDMR în anul 1997, unde a ocupat diferite funcţii: preşedintele Comisiei de supraveghere a regulamentelor din cadrul UDMR Bihor (2002 - 2003); membru în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali al UDMR (2003); vicepreşedinte executiv al UDMR Bihor - membru în Consiliul Operativ Judeţean (2003 - 2005); vicepreşedinte executiv al UDMR - responsabil pentru problemele administraţiei publice locale (2007).
În prezent este ales senator de Bihor, la scrutinul din 30 noiembrie 2008. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
E. Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii să continue reforma; Ritli nu este responsabil pentru incidentul din 2002 Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Premierul Boc a acceptat propunerea UDMR pentru funcţia de ministru al Sănătăţii Prim-ministrul Emil Boc a acceptat, miercuri, propunerea Uniunii Democrate Maghiare din România /UDMR/ de nominalizare a medicului Ritli Ladislau în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES ministrul Mediului, Borbely Laszlo.
PM Boc: Viitorul ministru al Sănătăţii trebuie să continue reforma în sistemul de sănătate Bucureşti, 17 aug /Agerpres/ - Viitorul ministru al Sănătăţii va trebui să continue reforma în sănătate, aşa cum a fost convenită cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, a declarat miercuri, premierul Emil Boc, care a transmis preşedintelui Traian Băsescu nominalizarea lui Ladislau Ritli...
Hunor Kelemen: UDMR discută, zilele acestea, cu premierul despre relaţia CNAS-MS şi finanţarea sectorului sanitar UDMR va discuta cu premierul Emil Boc, în zilele imediat următoare, posibilitatea intrării Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate în subordinea Ministerului Sănătăţii, în condiţiile în care viitorul ministru al Sănătăţii nu va putea rezolva problemele de fond ale sectorului dacă nu se clarifică relaţia...
Premierul Boc a acceptat propunerea UDMR pentru Ministerul Sănătăţii Prim-ministrul Emil Boc a acceptat, miercuri, propunerea UDMR de nominalizare a medicului Ladislau Ritli în funcţia de ministru al Sănătăţii, a declarat pentru AGERPRES ministrul Mediului, Laszlo Borbely.
Bihor: Fostul ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, schimbat din funcţia de director medical al Spitalului Municipal Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan a anunţat marţi, în conferinţă de presă, că de la 1 august 2013, noul director medical al Spitalului Municipal va fi doctorul cardiolog dl. Florin Maghiar, acesta ocupând locul doctorului Ritli Ladislau, ajuns la limita de vârstă pentru această funcţie.