Cele mai citite
 


Vaslui: Acces greu al salvărilor şi maşinilor ISU
marţi, 22 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 22 dec /Agerpres/ - Un bărbat din suburbia Bahnari a municipiului Vaslui, care a suferit, marţi, o fractură, a fost transportat pe jos până la maşina SMURD care nu a reuşit să ajungă la bolnav din cauza unui drum impracticabil.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Vaslui, Marian Ababei, un camion al instituţiei a intervenit pentru a ajuta maşina SMURD să ajungă la bolnav, dar a rămas, la rându-i împotmolit.
'Bărbatul a fost transportat pe jos pe o porţiune de drum şi apoi cu ajutorul unui atelaj până la maşina SMURD, care l-a preluat şi l-a transportat la spital', a declarat Marian Ababei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Creştere cu 19 la sută a numărului de situaţii de urgenţă În anul 2014, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Podul Înalt" al judeţului Vaslui şi Serviciile Voluntare sau Private pentru Situaţii de Urgenţă au înregistrat o creştere cu 19 la sută a numărului situaţiilor de urgenţă, comparativ cu anul 2013.
Vaslui: Bătrân cu fractură, transportat la spital cu autospeciala şenilată Paramedicii şi pompierii de la Secţia Huşi a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Vaslui au intervenit, marţi noaptea, cu o autospecială pe şenile pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul la spital a unui bărbat de 66 de ani din localitatea Fundătura, care suferise...
Vaslui: SMURD inaugurat în judeţ Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Vaslui - echipaje de prim-ajutor Vaslui şi Bârlad a fost inaugurat, vineri, în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat şi a autorităţilor judeţene.
Vaslui: Intervenţie ISU la Huşi pentru salvarea unui bărbat inconştient în cabina macaralei Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean intervin pentru salvarea unui bărbat aflat inconştient în cabina unei macarale din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Huşi.
Vaslui: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu au fost înregistrate victime Un incendiu a fost înregistrat în noaptea de luni spre marţi, la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, din cauza unui corp de iluminat care a luat foc şi a căzut pe linoleum. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incidentul...
Vaslui: A scăzut numărul situaţiilor de urgenţă Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Podul Înalt' al judeţului Vaslui şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, au intervenit, în primul semestru al acestui an, la 4.719 evenimente în întreg judeţul.