Cele mai citite
 


Inspectorii ANSVSA au aplicat amenzi de 18.600 lei
miercuri, 23 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, luni, sancţiuni în valoare de 18.600 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.
Inspectorii au controlat 14 unităţi de alimentaţie publică din staţiunile Predeal şi Sinaia, dintre care 10 restaurante, un magazin alimentar, un fast-food, o cantină şi un bar.
Neregulile descoperite de către inspectori la unităţile verificate au fost sancţionate cu şase amenzi contravenţionale, în cuantum de 18.600 lei şi două avertismente.
Inspectorii au constatat abateri de la legislaţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor referitoare la manipularea neigienică a produselor alimentare, etichetarea necorespunzătoare produselor alimentare, nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor privind depozitarea produselor alimentare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Amenzi de 8.400 lei în unităţi de alimentaţie publică din Braşov, Predeal şi Buşteni Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.400 de lei, în urma unor controale desfăşurate în staţiunile Braşov, Predeal şi Buşteni.
Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de aproape 22.000 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat opt sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.800 de lei, în urma unor acţiuni de control desfăşurate în Azuga şi Câmpina.
Inspectorii ANSVSA au controlat 456 de unităţi de alimentaţie publică şi au dat amenzi în valoare de 283.960 lei Inspectorii sanitari veterinari au sancţionat cu 147 de amenzi, în valoare de 283.960 de lei, şi cu 86 de avertismente mai multe unităţi de alimentaţie publică şi de comercializare a alimentelor care nu respectau condiţiile de igienă şi de funcţionare, în urma controalelor efectuate în perioada 26 noiembrie...
Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de 406.200 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în cadrul 'Comandament Iarna 2009 - 2010', au aplicat, în perioada 15 noiembrie 2009 - 15 ianuarie 2010, în staţiunile montane din judeţele Braşov şi Prahova, 207 amenzi contravenţionale, în valoare...
Amenzi de 36.000 de lei pentru operatorii bucureşteni din domeniul alimentar, în decembrie Inspectorii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti (DSVSA) au aplicat, în luna decembrie, 25 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 35.950 lei, dar şi un număr de 53 avertismente pentru operatorii din domeniul alimentar de pe raza Capitalei, fiind dispusă şi...
Inspectorii veterinari au aplicat amenzi de 60.000 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale, Sanitare, Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, miercuri, sancţiuni contravenţionale în valoare de 60.000 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.