Cele mai citite
 


Maramureş: Încă două persoane cu gripă nouă
miercuri, 23 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a anunţat, marţi, încă două persoane suspecte de gripa nouă spitalizate.
În judeţul Maramureş în ultimele două săptămâni s-au înregistrat două decese din cauza infestării cu virusul AH1N1 din cele 28 de persoane infestate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş:Un nou caz de gripă nouă Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a fost confirmat, luni, un nou caz de gripă A/H1N1 la un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.
Comunicat de presă - Direcţia de Sănătate Publică Maramureş Informăm şi pe această cale populaţia din judeţul Maramureş că numărul de cazuri de viroze respiratorii şi pneumonii este în nivelul aşteptat pentru această perioadă. Nu s-au înregistrat cazuri de gripă.
Maramureş: Un deces provocat de virusul A/H1N1 Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş.
Maramureş: Interes scăzut pentru vaccinul anti-HPV Direcţia de Sănătate Publică Maramureş(DSPM) a achiziţionat 3.000 de doze de vaccin anti-HPV destinat prevenirii cancerului de col uterin.
Maramureş: Discuţii despre înfiinţarea în Ucraina a unui serviciu de tip SMURD Baia Mare, 11 mar /Agerpres/ - Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a discutat, vineri, la Direcţia de Sănătate Publică Maramureş, cu o delegaţie din Ucraina despre înfiinţarea unui serviciu de tip SMURD, similar celui din România.
Galaţi: Gripa nouă a făcut a şasea victimă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit confirmarea celui de-al şaselea deces din judeţ din cauza virusului gripal AH1N1, a anunţat, marţi, directorul instituţiei, dr. Valentin Boldea.