Cele mai citite
 


Spitalele din administrarea PMB vor asigura permanenţă de sărbători
miercuri, 23 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Capitalei anunţă că, pe întreaga perioadă a sărbătorilor, spitalele din administrarea municipalităţii vor asigura permanenţa asistenţei medicale.
'Noi nu suntem spitale de urgenţă, o să funcţioneze la nivel de spital clinic, fără unităţi de primire urgenţă, dar asta nu înseamnă că nu vor fi primiţi bolnavii. Spitalele vor avea linii de gardă funcţionale şi vor lucra ca în zilelele de sâmbătă şi duminică', a declarat, pentru AGERPRES, Marius Savu, directorul general al Adminstraţiei Spitalelor.
De asemenea, municipalitatea anunţă că şi celelalte instituţii aflate în subordinea sa, precum Administraţia Străzilor, Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti, Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, RATB şi RADET vor fi deschise pe perioada sărbătorilor.
Bucureştenii vor avea la dispoziţie şi Dispeceratul Integrat de Urgenţă al Primăriei Municipiului Bucureşti, unde pot semnala orice problemă legată de reţelele edilitare apă, canal, gaze, telefonie, Electrica, RADET, RATB, LUXTEN şi Administraţia Străzilor. Dispeceratul Integrat de Urgenţă are apel gratuit la numărul 0800.800.882.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gabriela Firea: E nevoie urgentă de un program guvernamental de reabilitare a spitalelor Candidatul Alianţei PSD+UNPR la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, consideră că este nevoie urgentă de un program guvernamental de reabilitare a spitalelor, subliniind că Spitalul de copii "Victor Gomoiu" este singurul spital de stat construit de la zero în ultimii 30 de ani, dar nu poate fi dat în...
Buşoi propune construirea unui mare spital de urgenţă în Bucureşti şi reconsolidarea clădirilor cu risc seismic Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi, desemnat candidat al liberalilor pentru Primăria Capitalei, propune construirea unui spital de urgenţă în Bucureşti care să fie cel mai mare din estul Europei şi demararea unui program privind consolidarea clădirilor cu risc seismic.
PMB va demara un program pentru dotarea şi modernizarea cabinetelor medicale şcolare Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB), va demara un program pentru dotarea şi modernizarea a 143 de cabinete de asistenţă medicală şcolară dentară şi a 450 de cabinete de asistenţă medicală, conform unei hotărâri adoptate, joi, de Consiliul General.
Ecopolis:Ministerul Mediului şi Primăria Capitalei trebuie să colaboreze pentru rezolvarea problemei poluării din Bucureşti Ultimul studiu independent realizat de Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis pe tema calităţii aerului a arătat, la toate staţiile de monitorizare din Bucureşti, depăşiri substanţiale ale normelor prevăzute de Comisia Europeană şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru substanţele poluante...
Un număr de 224 de locuri în centrele sociale de urgenţă din Capitală, pentru persoanele fără adăpost Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGASMB), pune la dispoziţia persoanelor fără adăpost 224 de locuri (cu posibilitate de suplimentare) în centrele sociale de urgenţă, având în vedere prognoza meteo care anunţă scăderea drastică a temperaturilor din următoarele ore.
Primăria Capitalei intensifică măsurile anticaniculă Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intensifică măsurile pentru combaterea efectelor căldurii excesive, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi pentru următoarele zile.