Cele mai citite
 


Botoşani: Bolnavii de la Spitalul Judeţean nu au mai primit carne de câteva săptămâni
miercuri, 23 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bolnavii internaţi în Spitalul Judeţean 'Mavromati' nu au mai beneficiat, de cel puţin două săptămâni, de carne.
Unitatea spitalicească are datorii către furnizorii de alimente, iar, din această cauză, hrana zilnică a pacienţilor nu conţine produse din carne.
'Problema este că în ultimul timp bolnavii nu au mai primit carne, din cauza problemelor pe care le avem în aprovizionare. Sperăm că de sărbători cei care vor rămâne în spital vor beneficia de un menu uşor îmbunătăţit şi că vor beneficia şi de ceva carne', a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean, Mihaela Miler.
Pacienţii susţin că se hrănesc cu alimente aduse de acasă de membrii familiei, pentru că masa din spital este insuficientă şi inconsistentă.
Spitalul Judeţean are datorii de ordinul zecilor de mii de lei către furnizorii de alimente, iar aceştia au decis să nu mai livreze produse până nu li se achită facturile restante.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Noi ipoteze privind îmbolnăvirea celor nouă actori participanţi la atelierul de teatru de la Ipoteşti Cei nouă tineri actori care au ajuns sâmbătă la Spitalul Judeţean 'Mavromati' din cauza unor stări de vomă, greaţă şi diaree nu au suferit de o toxiinfecţie alimentară, a declarat, luni, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Stella Creţu.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' a rămas fără vaccin antirabic Spitalul Judeţean 'Mavromati' Botoşani a epuizat rezervele de doze de vaccin antirabic, ca urmare a numărului mare de pacienţi muşcaţi de câini, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii, medicul Cornel Enache.
Botoşani: Restricţionare la internări la Spitalul Judeţean 'Mavromati' Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' a impus restricţii la internare, pentru a nu depăşi numărul de internări contractat cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul medical al spitalului, dr. Mihaela Miler.
Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, încadrat în categoria a treia Botoşani, 10 mai/ Agerpres/- Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani ar putea fi încadrat în categoria a treia de clasificare, potrivit unei evaluări făcute de o comisie special constituită la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani. Potrivit directorului economic al DSP, Teodor Ferariu...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean Mavromati după ce un medic a acuzat asistentele şi infirmierele de incompetenţă Managerul general al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati", Viorel Iliuţă, a dispus, sâmbătă, declanşarea unei anchete administrative, după ce un medic neonatolog de pe Secţia de obstretică-ginecologie a sesizat lipsa de competenţă a unor asistenţi medicali.