Cele mai citite
 


Cseke Attila: Cetăţeanul să fie în centrul sistemului sanitar
miercuri, 23 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cetăţeanul trebuie să se afle în centrul sistemului sanitar, ca oamenii să simtă că acest sistem este în interesul lor, în serviciul lor, a declarat marţi senatorul UDMR Attila Cseke, după audierea şi votul unanim acordat de către comisiile de specialitate reunite ale celor două camere - Comisia pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor, respectiv Comisia pentru Sănătate publică din Senat.
Potrivit unui comunicat remis de biroul său de presă, noul ministru al Sănătăţii consideră că 'va fi un an greu, măsurile, poate, vor fi nepopulare, dar trebuie luate'.
Cseke a propus un parteneriat cu societatea medicală, de la profesorii universitari, farmacişti până la asistenţi şi toţi cei care lucrează în sistem, dar şi cu cetăţenii.
'Sunt convins că împreună cu specialiştii din minister şi cu colegii parlamentari vom putea face faţă. Dacă nu aş avea curajul sau n-aş avea încredere în mine, nu aş fi acceptat această candidatură. Iar votul unanim al comisiilor este o onoare în plus şi te obligă să faci faţă aşteptărilor,' a declarat senatorul UDMR propus pentru funcţia de ministru al sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Cei mai merituoşi asistenţi medicali, premiaţi de fostul ministru al Sănătăţii, Cseke Attila Deputatul UDMR Cseke Attila a anunţat joi organizarea celei de-a patra ediţii a decernării Premiilor Dr.Mozes Karoly pentru cei mai buni asistenţi medicali din Bihor şi nu numai.
Senatorul Cseke Attila a făcut schimb de loc în comisii cu viceliderul grupului UDMR, Gyerko Laszlo Fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila a făcut schimb de locuri în comisii cu colegul său de partid Gyerko Laszlo, care este şi viceliderul grupului de la Senat.
Fostul ministru al Sănătăţii Cseke Attila, mulţumit de demararea Programului de screening pentru cancerul de col uterin Senatorul UDMR Cseke Attila, fost ministru al Sănătăţii, şi-a manifestat, joi, mulţumirea că judeţul Bihor face parte din cele şase judeţe în care, de săptămâna aceasta, a început screening-ul pentru depistarea cancerului de col uterin, ţinând să transmită mulţumiri fostului ministru Ladislau Ritli pentru...
Cseke Attila: Garantez că următorul ministru al Sănătăţii va fi la fel de criticat Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, luni, cu prilejul dezbaterii moţiunii simple pe sănătate de la Camera Deputaţilor, că şi următorul ministru al Sănătăţii va fi la fel de criticat, întrucât domeniul sanitar este "greu, rigid şi conservator uneori".
Camera Deputaţilor votează marţi moţiunea simplă pe Sănătate Deputaţii dau marţi votul final pe moţiunea simplă "Guvernul Ponta 3 ameninţă viaţa pacienţilor: amână lista de medicamente compensate", iniţiată de PNL, după ce luni au avut loc dezbateri.
Cseke Attila: Toate elicopterele pentru SMURD sunt meritul miniştrilor Sănătăţii din UDMR Toate cele cinci elicoptere SMURD existente acum în ţară au fost programate, contractate şi finanţate în timpul miniştrilor Sănătăţii de la UDMR, a declarat joi deputatul UDMR Cseke Attila.