Cele mai citite
 


Buzău: Primul deces din cauza virusului pandemic A/H1N1
joi, 24 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Buzău, autorităţile sanitare au înregistrat miercuri decesul unui bărbat infestat cu virusul A/H1N1, bolnav de diabet zaharat asociat cu obezitate.
'Este primul caz înregistrat la Buzău, dar decesul propriu-zis al bărbatului care a fost internat la Secţia de boli infecţioase a Spitalului judeţean s-a produs în urmă cu aproape două săptămâni, dar abia acum ne-a parvenit rezultatul', a declarat pentru AGERPRES dr. Venera Acsinte, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Potrivit sursei citate, la Buzău miercuri au mai fost confirmate alte 21 de cazuri de gripă nouă, dintre care un copil de unan, numărul total al persoane infectate cu virusul A/H1N1 ajungând la 130.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Alba: Încă un deces de gripă nouă, la un bărbat care suferea de diabet Încă un deces din cauza gripei noi a fost înregistrat în judeţul Alba, la un bărbat cu afecţiuni asociate, după ce în luna decembrie două persoane au murit după ce au contractat boala.
Buzău: 12 cazuri de gripă nouă în ultimele 24 de ore În ultimele 24 de ore, la Buzău s-au confirmat 12 cazuri de gripă de tip nou A/H1N1, din care 5 cazuri sunt elevi.
Peste o sută de cazuri de gripă nouă în judeţul Arad În judeţul Arad au fost confirmate joi, alte cinci cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă AH1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 101, în ultimele şapte zile fiind înregistrate 15 cazuri noi de îmbolnăvire.
Iaşi: Peste 200 de cazuri de gripă nouă au fost confirmate Peste 200 de cazuri de infectare cu virusul pandemic A/H1N1 sunt înregistrate până acum în judeţul Iaşi, susţin autorităţile sanitare.
Buzău: Patru noi cazuri de gripă AN1H1 Patru noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate joi la Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţ ajungând la 154.