Cele mai citite
 


Satu Mare: Director nou la Spitalul Judeţean
joi, 24 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doctorul Adrian Ciobanu, vicepreşedinte PD-L, a fost instalat miercuri în funcţia de manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Noul director a primit numirea printr-un ordin al Ministrului Sănătăţii şi susţine că în momentul de faţă este prioritară îmbunătăţirea serviciilor medicale din unitatea spitalicească.
Adrian Ciobanu este medic primar pediatru, are 54 de ani şi a deţinut mai mulţi ani funcţia de director al Centrului de Diagnostic şi Tratament. El este vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PD-L Satu Mare, fiind candidat la un post de parlamentar la alegerile din 2008.
Postul de manager al Spitalului Judeţean Satu Mare era deţinut de Paula Mare, vicepreşedinte al PSD Satu Mare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Erica Venemozer, director interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Directorul Direcţiei Economice a Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Erica Venemozer, a fost numită, joi, director interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), ca urmare a demisiei fostului manager, în urma suspendării, de către Direcţia de Sănătate Publică, a activităţii unui corp al secţiei...
Satu Mare: Viceprimarul Marcela Papici, numit manager al Spitalului Judeţean Viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, a fost numită joi în funcţia de manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, după demisia Ericăi Venemozer din această funcţie.
Satu Mare: Spitalul Judeţean dublează coplata, de la cinci la zece lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a luat decizia de a dubla valoarea taxei de coplată, de la cinci la zece lei, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, managerul instituţiei, Marcela Papici.
Bacău: Medicul Gabriela Zoican, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău Medicul Gabriela Zoican a preluat miercuri funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, după ce funcţia a fost deţinută, mai bine de o lună, cu titlu interimar, de fostul director general care şi-a încheiat mandatul de patru ani.
ANI: 29 de foşti sau actuali directori şi şefi secţie de spital, declaraţi incompatibili şi în conflict de interese Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat în cazul a 29 de foşti sau actuali manageri de spital, şefi de secţie/serviciu şi foşti sau actuali directori medicali din mai multe judeţe încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor şi al conflictelor de interese de natură administrativă şi...
DNA: Dănuţ Căpăţînă, fost manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, trimis în judecată Procurorii DNA l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe Dănuţ Căpăţînă, la data faptelor manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru spălare de bani şi cinci infracţiuni de luare de mită.