Cele mai citite
 


Iaşi: Program de sărbători al serviciilor medicale
joi, 24 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asistenţa medicală primară şi spitalicească din judeţul Iaşi va fi asigurată în regim normal în perioada următoare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a declarat, miercuri, că la unităţile sanitare din Iaşi toate liniile de gardă sunt asigurate pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care vor apela la serviciile medicale.
'Pentru o bună desfăşurare a activităţilor din toate unităţile spitaliceşti, Direcţia de Sănătate Publică a verificat stocurile de medicamente şi de materiale sanitare, dar şi funcţionalitatea aparatelor medicale. Mai mult, prin comitetul director, Direcţia va asigura permanenţă pe toată perioada sărbătorilor de iarnă' - a explicat Marius Voicescu.
De asemenea, reprezentanţii Asociaţiei Medicilor de Familie din Iaşi au comunicat că pe toată perioada sărbătorilor de iarnă se va asigura asistenţa medicală.
Serviciile de Ambulanţă Iaşi şi cele SMURD vor lucra la capacitate maximă în perioada sărbătorilor. Solicitările populaţiei vor fi preluate prin intermediul numărului de urgenţă 112.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Prima clinică mobilă a Armatei Salvării, inaugurată la Bucureşti; Coordonator proiect: E o ambulanţă socială Prima Clinică medicală mobilă a Armatei Salvării, finanţată prin granturi norvegiene, a fost inaugurată joi, în Bucureşti, în prezenţa ambasadorului Regatului Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg.
Iaşi: Asistenţă medicală pentru cei afectaţi de caniculă, acordată în mai multe zone ale oraşului Medici de la Spitalul ''Sfântul Spiridon'' vor asigura asistenţa medicală în mai multe zone ale Iaşiului, în caz de cod portocaliu sau roşu de caniculă.
Galaţi: Asistenţa medicală de urgenţă va avea patru noi staţii Asistenţa medicală de urgenţă la nivelul judeţului Galaţi va fi îmbunătăţită prin amenajarea unor noi sedii şi garaje de ambulanţă, a anunţat, miercuri, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.
Vaslui: Asistenta de la Ambulanţă care a sustras bani de la un pacient, mutată disciplinar la Huşi Asistenta medicală de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care a sustras bani din bagajul unui pacient care era transferat între două secţii ale Spitalului Judeţean, a fost mutată disciplinar la substaţia Huşi.