Cele mai citite
 


Directorul Spitalului de Urgenţă Floreasca, demis
duminică, 27 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Spitalului de Urgenţă Floreasca, Mircea Beuran, a fost demis, miercuri, 23 decembrie, de către ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu.
În locul acestuia a fost numit prof.dr. Radu Macovei care a mai deţinut un mandat de management la acestă unitate sanitară.
Între directorii care au fost demişi se numără şi prof. dr. Gheorghe Iana, de la Spitalul Universitar, el fiind înlocuit cu conf. dr. Cătălin Cârstoiu. Acesta a fost primul director schimbat în urmă cu aproape zece zile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Videanu va cere în Guvern suplimentarea fondurilor pentru vaccinul împotriva gripei AH1N1 Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, a declarat, miercuri, după audierile din Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, că va cere în şedinţa de Guvern suplimentarea cu 38 milioane de lei a fondurilor alocate pentru achiziţionarea de fiole de vaccin şi pentru materialele de protecţie împotriva...
Olt: Videanu nu i-a acceptat demisia lui Streinu Cercel Ministrul interimar al Sănătăţii Adriean Videanu a declarat, joi, la Ipoteşti, în judeţul Olt, că nu i-a acceptat demisia din funcţie a lui Adrian Streinu Cercel şi că împreună cu acesta va gestiona pandemia de gripă nouă.
HG privind suplimentarea locurilor la Rezidenţiat, semnată de Videanu Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, a semnat vineri, în prezenţa reprezentanţilor absolvenţilor de medicină, proiectul Hotărârii de Guvern pentru suplimentarea locurilor la Rezidenţiat.
Teleorman: Sprijin ministerial pentru finalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, s-a aflat luni după-amiază în judeţul Teleorman, unde a vizitat Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, loc unde se află în derulare o investiţie complexă începută în anul 1994.
Videanu: Vaccinarea împotriva gripei A/H1N1 va începe pe 26 noiembrie Vaccinarea împotriva gripei A/H1N1 va începe pe 26 noiembrie, a declarat, marţi, ministrul interimar al sănătăţii, Adriean Videanu, la inaugurarea hidrocentralei de la Movileni.
UPDATE Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca a fost demis Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, Nicuşor Louchi, a fost demis "pentru incapacitate managerială", a anunţat joi ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, care s-a deplasat la această unitate sanitară pentru a verifica dacă secţia specială pentru arşi grav este funcţională.