Cele mai citite
 


Senatul american a adoptat reforma privind asigurările de sănătate
duminică, 27 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatul american a adoptat joi proiectul de lege privind asigurările de sănătate, una dintre măsurile-cheie ale programului de reformă al preşedintelui democrat Barack Obama ce vizează să facă asigurările de sănătate mai accesibile pentru americani, informează AFP.
Documentul a fost aprobat cu 60 de voturi pentru, 39 împotrivă şi nici o abţinere din partea opoziţiei republicane.

Textul mai trebuie comasat cu cel votat deja de Camera Reprezentanţilor pe 7 noiembrie. O variantă definitivă va fi ulterior trimisă preşedintelui Obama pentru promulgare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Barack Obama propune includerea a patru idei republicane în proiectul său de reformă a sănătăţii Preşedintele american, Barack Obama, a propus marţi includerea în proiectul de lege al reformei sanitare a patru iniţiative ale aleşilor republicani, pentru a obţine susţinerea acestora în adoptarea legii, relatează AFP.
Obama propune un proiect de reformă medicală de 1.000 de miliarde de dolari Preşedintele Barack Obama a înaintat un plan de servicii medicale în valoare de aproape o mie de miliarde de dolari, întins pe o perioadă de 10 ani, plan ce ar da guvernului american posibilitatea de a descuraja creşterile excesive ale preţurilor la asigurările integrale private de sănătate, care i-au...
Barack Obama a promulgat reforma istorică a asigurărilor de sănătate Barack Obama a promulgat marţi reforma istorică a asigurărilor de sănătate vizând extinderea asigurării la 32 de milioane de americani, relatează agenţiile internaţionale de presă.
Obama urmează să promulge reforma asuigurărilor de sănătate marţi Barack Obama urmează să promulge marţi reforma asigurărilor de sănătate adoptată duminică şi oficial transmisă luni Casei Albe, a anunţat purtătorul de cuvânt al preşedintelui Statelor Unite.
Obama în război cu dreapta religioasă Republicanii au lansat un război moral împotriva lui Barack Obama care susţine o lege prevăzută în reforma sistemului medical, potrivit căreia şcolile, spitalele şi organizaţiile caritabile vor primi fonduri pentru cumpărarea de anticoncepţionale. Ei au aprins fitilul unui limbaj incendiar, calificâ...
Reforma asigurărilor de sănătate: Obama avertizează că respingerea la Curtea Supremă ar fi un gest 'nemaiauzit' Preşedintele american, Barack Obama, a afirmat luni că respingerea reformei asigurărilor de sănătate ar constitui un gest 'nemaiauzit' din partea Curţii Supreme şi s-a arătat încrezător că, în final, judecătorii vor aproba legea, transmite AFP.