Cele mai citite
 


Regimul de slăbire eşuează la jumătate dintre femeile care-l încearcă
marţi, 29 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un regim de slăbire continuă să fie şi în 2010 o decizie pe care multe femei o vor lua. Trei sferturi din femeile supraponderale încep un regim de slăbire în primele trei luni ale anului, relatează luni cotidianul La Libre Belgique.
Peste jumătate eşuează, scriu luni două ziare belgiene, citând date ale unei anchete realizate de compania GlaxoSmithKline pe un eşantion de 2.000 de femei din Belgia. Ancheta arată că 74% din femeile suprapoderale au încercat să slăbească de cel puţin două ori în ultimii doi ani.

Trei femei din patru sunt nemulţumite de greutatea lor şi nu au prea multă încredere în ele. Cele de peste 50 de ani sunt preocupate îndeosebi de consecinţele kilogramelor în plus asupra sănătăţii. Trei din patru sunt convinse că o pierdere în greutate le-ar da un plus de energie şi le-ar permite o viaţă amoroasă mai bogată.

În Belgia, 44% din populaţie este supraponderală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Regimul cu cafea pentru slăbire şi îmbunătăţirea performanţelor are tot mai mult succes în Statele Unite Cafeaua poate ajuta la pierderea în greutate şi la îmbunătăţirea performanţelor intelectuale - este argumentul unui nou regim foarte în vogă în Statele Unite, deşi medicii îl privesc cu scepticism, relatează luni AFP.
Consumul de cafea contribuie la menţinerea greutăţii după un regim de slăbire (studiu) Menţinerea greutăţii după un regim de slăbire este adesea cea mai complicată parte a întregului proces de scădere în greutate. Un nou studiu pune în evidenţă rolul cafelei în păstrarea siluetei, scrie marţi metronews.fr.
Pierderea în greutate şi un somn sănătos, dublul avantaj al consumului de proteine (studiu) Un regim alimentar bogat în proteine contribuie la pierderea în greutate, îmbunătăţind în acelaşi timp şi calitatea somnului, două efecte care se asociază, rezultând o sănătate mai bună - arată un studiu publicat în The American Journal of Clinical Nutrition şi preluat de passionsante.be.
Dr. Horatiu Albu: „Singurul mod dovedit stiintific pentru slabire si controlul greutatii este de a creste gradul de sanatate” In Romania, obezitatea afecteaza peste 20% dintre romanii cu varsta peste 18 ani, conform ultimului studiu realizat de Asociatia Romana pentru Studiul Obezitatii. Ce se petrece la nivel de celula atunci cand ne ingrasam? Raspunsul il ofera Medicina Ortomoleculara prin Dr. Horatiu Albu, presedintele...
6 reguli de aur ale unei cure de slabire eficiente Dupa saptamani de diete si restrictii alimentare, iti faci curajul sa te urci pe cantar doar ca sa descoperi ca nu s-a schimbat mai nimic? Capcana oricarui regim de slabit o reprezinta bine-cunoscutul „efect yo-yo” care se produce atunci cand kilogramele pierdute cu rapiditate se depun la...
Meditaţia poate favoriza pierderea în greutate (studiu) Un regim reuşit constă în alimentaţie echilibrată, activitate fizică regulată, dar şi în meditaţie, o echipă de cercetători americani descoperind recent efectele acestei tehnici mentale asupra pierderii în greutate, scrie actusante.net.