Cele mai citite
 


Giurgiu: SMURD, solicitat în mai multe situaţii de urgenţă
marţi, 29 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Giurgiu a intervenit în 18 situaţii de urgenţă pe raza judeţului, în perioada sărbătorilor de Crăciun, cele mai multe cazuri fiind de persoane care acuzau greţuri, vărsături şi cefalee.
Pe lângă acestea au mai fost înregistrate două cazuri de intoxicaţie etanolică, două persoane căzute în stradă şi două persoane cu accidente vasculare cerebrale.

A mai existat o persoană care a făcut stop cardio-respirator, iar alte persoane au manifestat dureri ale membrelor inferioare, traumatisme cranio cerebrale, dureri abdominale sau hemiplegie.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu au mai intervenit şi pentru stingerea unui incendiu în comuna Toporu produs la o locuinţă particulară din cauza jarului căzut dintr-o sobă.

Incendiul a cuprins o parte din locuinţă şi a fost stins fără a se înregistra victime umane.

În acest moment în judeţul Giurgiu se înregistrează precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, temperaturile sunt apropiate de zero grade Celsius, iar vântul bate în rafale cu o viteză de 14 metri pe secundă. Nu sunt raportate situaţii de drumuri blocate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
Teleorman: Într-o lună de la înfiinţarea sa, SMURD a avut 550 de intervenţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman a intervenit pe parcursul lunii de când a fost înfiinţat la 550 de cazuri, în urma apelurilor făcute prin 112.
Galaţi: Peste 4.500 de persoane au fost asistate de SMURD în 2012 Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Galaţi a intervenit anul trecut în 4.500 de cazuri, fiind asistate 4.520 de persoane, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al instituţiei, căpitan Eugen Chiriţă.
Tulcea: Sistemul SMURD din România ar putea fi introdus în Ismail, Ucraina Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din România s-ar putea extinde în regiunea Odessa, Ucraina, printr-un proiect finanţat de Uniunea Europeană şi susţinut prin Euroregiunea Dunărea de Jos, Prefectura judeţului Tulcea găzduind vineri o întâlnire a autorităţilor ucrainene cu...
Teleorman: Circa 5.980 de intervenţii ale SMURD în primul an de activitate Aproximativ 5.980 de intervenţii au fost făcute prin Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman în primul an de activitate.