Cele mai citite
 


Tulcea: Internări mai multe la spital
marţi, 29 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 300 de tulceni au ajuns, în ultimele zile, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiu, după ce au exagerat cu mâncarea şi băutura, iar unii - cu fumatul de ierburi aducătoare de vise.
'Din Ajun, am avut 305 prezentări la Unitatea de Primire Urgenţe. Cred că numărul cazurilor depăşeşte uşor media celorlalţi ani', a declarat dr. Saied Nassiri din cadrul SJU.

El a mai spus că doctorii Unităţii de Primire Urgenţe s-au confruntat în mod special cu cazuri de colici abdominale şi gastroenterocolitele, cele mai multe cazuri în a doua zi de Crăciun.

'Aşa se întâmplă de obicei, problemele apar după masa de Crăciun. Ca o noutate însă pot spune că pe lângă cazurile de abuz de alcool am avut şi pacienţi care au ajuns la noi după ce au fumat ierburi legale', a precizat dr. Saied Nassiri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Tulcea ar putea suporta finanţarea unei unităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Primăria municipiului Tulcea ar putea prelua finanţarea unei unităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), dacă cheltuielile de funcţionare a acesteia ar fi de aproximativ un milion de lei, a declarat pentru AGERPRES primarul Constantin Hogea.
Tulcea: Internări în Spitalul Judeţean de Urgenţă, cauzate de lipsa unei educaţii pentru sănătate Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) a fost asaltat la începutul acestui an de persoane grav bolnave, medicii susţinând că internările înregistrate sunt cauzate în principal de lipsa unei educaţii pentru sănătate, în ciuda campaniilor publice ale ministerului de resort.
Tulcea: Dublarea liniei de gardă din Spitalul Judeţean, soluţie provizorie pentru lipsa medicilor pediatri Linia de gardă a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) are, începând din această lună, un număr dublu de medici, aceasta fiind una dintre soluţiile provizorii identificate de autorităţi în condiţiile în care activitatea secţiei de pediatrie a unităţii spitaliceşti...
Tulcea: Proiect de modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe a SJU Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea va fi modernizată în cadrul unui proiect finanţat de Uniunea Europeană, conducerea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ făcând în continuare demersuri pentru atragerea în această secţie a specialiştilor din domeniul...
Iaşi: Număr mare de internări, de Florii Peste 110 persoane au ajuns, de Florii, la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi, în urma accidentelor casnice, a afecţiunilor digestive şi agresiunilor pe fondul abuzului de alcool.
Tulcea: Lucrările de modernizare a secţiei UPU vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare Lucrările de modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din oraşul Tulcea, vor fi scoase la licitaţie săptămâna viitoare, valoarea totală a lucrărilor care urmează să se execute fiind de peste 3,3 milioane de euro.