Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Exagerările alimentare au băgat în spital sute de oameni
luni, 28 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 28 dec /Agerpres/ - Pe parcursul celor două zile de Crăciun şi a sărbătorii Sfântului Ştefan, medicii de la Serviciul de Primire Urgenţe al Spitalului Judeţean Reşiţa au avut de lucru non-stop, bilanţul exagerărilor alimentare fiind de 500 de pacienţi, dintre care 462 au necesitat internare la cele trei staţionare din municipiu.
Medicii recomandă consumul moderat de alimente, mai ales din cele grase, deoarece alimentaţia abuzivă poate duce la dezechilibre digestive.
La fel ca şi de Crăciun, şi de Revelion, Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin are un serviciu de gardă permanent, iar unităţile de primiri urgenţe din toate spitalele funcţionează cu linii de gardă de profil şi acordă asistenţă medicală de urgenţă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Asistenţa medicală de sărbători Asistenţa medicală de urgenţă în zilele de Crăciun (25-26 decembrie) va fi asigurată de următoarele unităţi sanitare: Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca - telefon 021/599.23.00, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar - telefon 021/318.05.22, Spitalul Clinic de Urgenţă ''Sf. Pantelimon'' - telefon 021/255...
Bucureşti: Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Caraş-Severin: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe solicită implicarea comunităţii în susţinerea bugetului unităţii medicale Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţe din Reşiţa este insuficient, managerul acestei unităţi spitaliceşti, Dumitru Secăşan, el solicitând implicarea comunităţii în susţinerea financiară a spitalului.
Caraş-Severin: UPU a SJU primeşte zilnic şapte-opt persoane muşcate de căpuşe Încălzirea vremii a favorizat apariţia căpuşelor, fapt pentru care, circa o sută de cărăşeni au fost muşcaţi şi au avut nevoie de asistenţă medicală în această primăvară, la UPU a SJU din Reşiţa fiind înregistrate în medie şapte-opt cazuri.
Asistenţa medicală în perioada Sărbătorilor Pascale Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată, în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte, de Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca - tel: 021/599.23.00, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar - tel: 021/318.05.22, Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon - tel: 021/255.40.90, Spitalul Clinic...