Cele mai citite
 


Alte 56 de cazuri de gripă nouă şi trei decese înregistrate în România
miercuri, 30 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Încă 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi trei decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, a anunţat Ministerul Sănătăţii.
Îmbolnăvirile au fost înregistrate în Arad, Braşov şi Constanţa - câte 4 cazuri, Botoşani, Ialomiţa şi Ilfov - câte 3 cazuri, Brăila, Călăraşi, Iaşi, Mureş şi Prahova - câte două cazuri, iar în Argeş, Covasna, Galaţi, Giurgiu şi Tulcea - câte un caz. În Municipiul Bucureşti au fost înregistrate 20 de cazuri.

Totalul cazurilor confirmate în România până în acest moment este de 5.568, din care 52 cu deces.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
MS: 3 noi decese şi 52 de cazuri de gripă nouă Ministerul Sănătăţii a anunţat, duminică, că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate trei noi decese şi au fost confirmate alte 52 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
MS: Alte 81 cazuri de gripă cu virus A/H1N1 şi un nou deces Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 81 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic.
Ministerul Sănătăţii: Alte 92 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 92 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.
Încă un deces cauzat de gripa nouă Un nou deces cauzat de gripa nouă a fost înregistrat, în ultimele 24 de ore, la un pacient cu obezitate, bilanţul victimelor virusului A/H1N1 ridicându-se la 53, în România.
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.