Cele mai citite
 


Brăila: Primul deces din cauza gripei noi
miercuri, 30 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 54 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacienta prezenta afecţiuni cronice.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică, Andreia Gavrilescu, femeia a fost izolată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Brăila, dar în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvată.
Până în prezent, în judeţul Brăila au fost înregistrate 25 de cazuri de gripă nouă, acesta fiind primul deces cauzat de virusul AH1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Al treilea caz de deces din cauza gripei noi Brăila, 11 ian /Agerpres/ - Un bărbat de 24 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacientul prezenta afecţiuni cronice.
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Bistriţa-Năsăud: Primul deces din cauza gripei AH1N1 Un bărbat de 53 de ani din comuna Măgura Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud, care se afla internat în stare gravă în spital, fiind infectat cu virusul AH1N1, a decedat sâmbătă dimineaţă, în urma complicaţiilor apărute, potrivit datelor comunicate AGERPRES de către directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate...
Bistriţa-Năsăud: Primul deces din cauza gripei noi Un bărbat de 30 de ani din comuna bistriţeană Târlişua, care fusese plecat la muncă în Italia, dar venise de Crăciun acasă, a decedat după ce a contactat virusul gripei noi, decesul survenind în ultimele 24 de ore, a declarat vineri, pentru AGERPRES, adjunctul Autorităţii de Sănătate Publică ASP Bis...
Brăila: Complicaţii apărute la un caz de gripă nouă O femeie de 55 de ani din Brăila, diagnosticată cu gripă nouă, a fost internată trei zile la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece prezenta complicaţii medicale.
Primul deces din cauza gripei înregistrat în Suceava Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Suceava, internat în Secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a spitalului Judeţean, a decedat din cauza gripei care a avut o evoluţie nefavorabilă, a declarat pentru AGERPRES, miercuri, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Adrian Popescu.