Cele mai citite
 


Brăila: Gripă nouă la doi copii
joi, 31 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi copii din municipiul Brăila, un băieţel de doi ani şi o fetiţă de cinci ani au contractat virusul AH1N1, ambii fiind izolaţi la domiciliu, unde li se administrează tratament antiviral.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, în ambele cazuri copiii au intrat în contact cu persoane diagnosticate deja cu gripă nouă.

'Cele două noi cazuri sunt de această dată la copii. Cazurile sunt confirmate pe criterii clinice şi epidemiologice, micuţii intrând în contact cu cazuri confirmate', a declarat Andreia Gavrilescu.

Numărul de cazuri de gripă pandemică confirmate la nivelul judeţului Brăila este de 25, fiind înregistrat şi un deces la o femeie de 54 de ani, din cauza complicaţiilor apărute pe fondul afecţiunilor cronice de care suferea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Al 17-lea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al 17-lea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la un bărbat în vârstă de 51 de ani.
Brăila: Al treilea caz de deces din cauza gripei noi Brăila, 11 ian /Agerpres/ - Un bărbat de 24 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacientul prezenta afecţiuni cronice.
Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 29 Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la nivelul judeţului Brăila a ajuns la 29, ultimul fiind cel al unui tânăr de 24 de ani, diagnosticat marţi cu virusul A/H1N1.
Brăila: Complicaţii apărute la un caz de gripă nouă O femeie de 55 de ani din Brăila, diagnosticată cu gripă nouă, a fost internată trei zile la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece prezenta complicaţii medicale.
Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 19 Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate la nivelul judeţului Brăila, la două persoane din mediul rural, care au călătorit în străinătate, numărul persoanelor cu AH1N1 crescând astfel la 19.
Brăila: Primul deces din cauza gripei noi O femeie de 54 de ani din Brăila a decedat după ce a contractat virusul AH1N1, din cauza complicaţiilor apărute ca urmare a faptului că pacienta prezenta afecţiuni cronice.