Cele mai citite
 


Campanie de promovare a asociaţiilor de pacienţi
joi, 31 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O campanie de comunicare integrată pentru promovarea asociaţiilor de pacienţi din România se derulează în perioada 23 decembrie 2009 - 4 martie 2010 şi are ca scop promovarea acestor asociaţii, extrem de active şi care pot oferi suport persoanelor afectate de diferite boli.
Campania 'Înscrie-te în asociaţia de pacienţi' cuprinde mai multe evenimente, proiectul urmând să fie finalizat pe data de 4 martie.

În perioada 5 - 7 martie 2010 va avea loc la Bucureşti Forumul Naţional al Asociaţiilor de Pacienţi, la care sunt aşteptaţi să participe circa 400 de pacienţi, din diferite asociaţii. Cu acest prilej vor fi abordate teme de interes, precum şi workshopuri pe diferite patologii.

Forumul este organizat de Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România. Persoanele care se înscriu în asociaţii de pacienţi până pe data de 15 februarie au posibilitatea să participe la acest forum, în limita locurilor disponibile.

În cadrul Forumului se va lansa Ghidul Pacientului Român - un produs anual, de aproximativ 300 de pagini, într-un tiraj de 100.000 de exemplare, care ar urma să se comercializeze la chioşcuri în toată ţara. În ghid se vor găsi atât informaţii medicale, cât şi administrative, practice, legislative, noutăţi, date de contact ale asociaţiilor de pacienţi, etc.

Pe site-ul www.asociatiidepacienti.ro sunt trecute date de contact pentru o parte dintre asociaţii, la care se adaugă o serie întreagă de asociaţii în curs de înfiinţare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CMR şi COPAC au demarat campania naţională de informare 'Săptămâna pacienţilor' Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) şi Colegiul Medicilor din România au demarat, luni, campania naţională de informare ''Săptămâna pacienţilor'', realizată sub înaltul patronaj al Guvernului.
CMR şi COPAC vor organiza "Săptămâna pacienţilor" Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România în parteneriat cu Colegiul medicilor din România vor organiza începând de luni şi până duminică cea de-a II-a ediţie a "Săptămânii pacienţilor", eveniment care îşi propune să aducă în spaţiul public problemele pacienţilor, să creeze...
COPAC şi CMR au lansat a doua ediţie a evenimentului "Săptămâna pacienţilor" Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România în parteneriat cu Colegiul medicilor din România lansează miercuri cea de-a II-a ediţie a "Săptămânii pacienţilor", care îşi propune să aducă în spaţiul public problemele pacienţilor, să creeze un dialog constant şi constructiv între...
Săptămâna pacienţilor Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România va organiza, pentru prima dată în România, "Săptămâna pacienţilor", în perioada 11-17 martie, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.
Campanie de promovare a igienei orale Cea de-a treia ediţie a campaniei de educare şi promovare a igienei orale corecte, "Zâmbeşte România", a fost lansată joi, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii Orale, de GSK Consumer healthcare.
C.O.P.A.C. începe strângerea de semnături pentru modificarea Legii drepturilor pacienţilor Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) a anunţat, duminică, demararea unei acţiuni pentru strângerea de semnături pentru modificarea Legii drepturilor pacienţilor 49/ 2003.