Cele mai citite
 


Asistenţa de urgenţă asigurată de 110 echipaje
joi, 31 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul integrat de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti şi Ilfov va asigura asistenţa medicală de urgenţă, în perioada sărbătorilor, cu 110 echipaje împreună cu SMURD, pe ture de 12 ore, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Pentru Revelioanele organizate în Piaţa Constituţiei şi piaţa Revoluţiei asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată de echipaje suplimentare.

Secţiile de boli infecţioase lucrează 24 din 24 de ore.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Dr. Grasu: Măsura Guvernului, aşteptată de serviciile de urgenţă; astfel se asigură asistenţa de urgenţă în flux continuu Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Capitalei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că actul normativ adoptat de Guvern care prevede posibilitatea ca asistenţii medicali, ambulanţierii şi dispecerii din cadrul serviciilor de ambulanţă să execute gărzi retribuite, în limita prevederilor...
Nouă spitale vor asigura în Capitală asistenţa de urgenţă de Sf. Andrei şi 1 Decembrie Nouă spitale vor asigura în Capitală asistenţa medicală de urgenţă pentru adulţi şi copii luni, de Sf. Andrei, şi marţi, de Ziua Naţională a României, precizează un comunicat publicat pe site-ul DSP.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Spitalele din Bucureşti care asigură asistenţa de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai Nouă spitale, dintre care două pentru copii, vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în Capitală în zilele de 1 şi 2 mai, informează Direcţia de sănătate publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB).