Cele mai citite
 


Timiş: Gripa nouă a mai făcut o victimă
miercuri, 30 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Timişoara, 30 dec /Agerpres/ - O femeie de 58 de ani a murit, la Spitalul Judeţean Timişoara, miercuri, aceasta fiind cea de-a treia victimă a bolii provocate de virusul AH1N1, transmite corespondentul AGERPRES.
Potrivit dr. Melania Arion, din cadrul Autorităţii de Sănătate Publică Timiş, femeia a fost confirmată cu virusul gripal AH1N1 la mijlocul lunii decembrie, a fost internată, iniţial, la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, iar când starea ei s-a agravat a fost transferată la Terapia Intensivă a Spitalului Judeţean.
'I s-a făcut ventilaţie mecanică, a primit medicamente, dar, totuşi femeia a murit. Ea era şi o hipertensivă cronică şi obeză', a spus Arion.
Până în prezent, doar 2.220 de doze de vaccin au fost folosite în judeţ, cu toate că au fost primite 65.000 de doze. Arion spune că în ultima perioadă au existat mai multe gravide depistate cu virusul gripal pandemic, în Timiş. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Gripa nouă a făcut a patra victimă Gripa nouă a făcut, vineri, cea de-a patra victimă în judeţul Timiş, aceasta fiind o femeie de 54 de ani, transferată la Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, în stare gravă, transmite corespondentul AGERPRES.
Timiş: Fătul gravidei infectate cu gripă nouă a murit Fătul gravidei din Arad infectate cu virusul gripei noi şi care era internată de aproape două săptămâni la Timişoara, a decedat, marţi, după ce medicii i-au făcut pacientei operaţie cezariană.
Timiş: Primul deces provocat de gripa nouă în judeţul Timiş La Timişoara, s-a înregistrat primul deces cauzat de virusul pandemic AH1N1, femeia de 34 de ani fiind internată, săptămâna trecută, în stare foarte gravă, la Spitalul Judeţean Timişoara, cu simptome de gripă, transmite corespondentul AGERPRES.
Timiş: La Spitalul de Boli Infecţioase a fost inaugurată secţia de Anestezie-Terapie Intensivă La Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara a fost inaugurată, miercuri, secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI), la standarde europene, astfel că internaţii în stare gravă vor avea şanse mai mari de supravieţuire, iar medicii de specialitate îşi vor putea completa veniturile lucrând...
Timiş: Cinci elevi internaţi cu gripă nouă Cinci copii sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, cu gripă nouă, dintre care patru au contactat virusul A/H1N1 de la învăţătoarea de la Şcoala Generală nr. 7, sosită recent de la o conferinţă din Anglia.
Timiş: Bărbat diagnosticat cu gripă AH1, din Deva, decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' Un bărbat de 39 de ani, din Deva a decedat la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, fiind diagnosticat cu gripă de tip AH1, conform reprezentanţilor spitalului.