Cele mai citite
 


SMURD a fost solicitat să intervină de 279 de ori în ultimele 24 de ore
vineri, 1 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 1 ian /Agerpres/ - Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a efectuat 279 de intervenţii în ultimele 24 de ore la nivel naţional pentru a rezolva cererile adresate la numărul de telefon de urgenţă 112, a declarat vineri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), căpitan Alin Maghiar.
Potrivit acestuia, au fost efectuate 253 de intervenţii de ajutor medical, 15 acţiuni de descarcerare şi 12 intervenţii de ajutor medical, a precizat purtătorul de cuvânt al IGSU. Conform datelor, solicitările se încadrează în limitele normale, media zilnică a intervenţiilor personalului SMURD fiind de circa 280 de acţiuni.
Gama intervenţiilor la care este solicitat SMURD include toate urgenţele ce pun în pericol imediat viaţa unei persoane sau mai multora. Acestea includ accidentele rutiere, exploziile, accidentele de muncă sau casnice cum ar fi căderea de la înălţime sau electrocutarea, stările de inconştienţă, inclusiv stopurile cardiorespiratorii, suspiciunile de infarct, insuficienţele respiratorii acute şi nu în ultimul rând accidentele cu multiple victime. AGEPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Într-o lună de la înfiinţarea sa, SMURD a avut 550 de intervenţii Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman a intervenit pe parcursul lunii de când a fost înfiinţat la 550 de cazuri, în urma apelurilor făcute prin 112.
Teleorman: Ambulanţele SMURD au intervenit anul trecut la 4.560 situaţii de urgenţă Ambulanţele de la Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Teleorman au intervenit în perioada cuprinsă între luna aprilie 2012, când a fost înfiinţat, şi sfârşitul lui decembrie la peste 4.560 de situaţii de acest fel.
Zeci de mii de intervenţii ale SMURD Bucureşti în 2009 Bucureşti, 18 mai /Agerpres/ - Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti aniversează joi un an de la înfiinţare, în 2009 fiind înregistrate peste 36.000 de intervenţii ale echipajelor acestui serviciu - urgenţe medicale...
SMURD a efectuat peste 160.000 de intervenţii de la înfiinţare Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti a efectuat, în cei trei ani de la înfiinţarea sa, 160.707 intervenţii de urgenţă, acordând asistenţă medicală la 124.229 de persoane.
SMURD a devenit operaţional în judeţul Covasna Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a devenit operaţional începând cu data de 1 februarie şi în judeţul Covasna, iar în prima zi a avut trei intervenţii.
Teleorman: În trei luni de la înfiinţare SMURD a avut peste 2.000 de intervenţii Aproximativ 2.060 de intervenţii a avut Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) în cele peste trei luni care au trecut de la înfiinţarea sa în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.