Cele mai citite
 


Cluj: Pompier împuşcat în cap, la vânătoare
marţi, 5 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un pompier din Dej de 29 de ani a fost împuşcat în cap, la o partidă ilegală de vânătoare, iar acum se află în comă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, a declarat, luni, că accidentul a avut loc duminică, în zona localităţii Unguraş, când doi bărbaţi au ieşit la o verificare în teren, în vederea vânătorii la care urmau să participe a doua zi.

Unul dintre bărbaţi, de 23 de ani, a deschis la un moment dat focul asupra unei vulpi, fără să-şi dea seama că în zona respectivă era şi colegul său. În urma împuşcăturii, o alică l-a nimerit în zona capului pe pompierul de 29 de ani, care a fost transportat de urgenţă la Clinica de neurochirurgie din Cluj-Napoca, unde, în cursul nopţii, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, însă prognosticul medicilor este rezervat.

'Cercetările continuă cu cele două persoane în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic, respectiv sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală gravă', a mai arătat Gina Pop.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Realizatoarea TV Marioara Murărescu, internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Fosta realizatoare a emisiunii "Tezaur folcloric" de la TVR, Marioara Murărescu, în vârstă de 65 de ani, este internată la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.
Cluj: Bloc operator ultramodern, inaugurat la Clinica de Neurochirurgie Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj dispune, începând de vineri, de un nou bloc operator, cu cinci săli de intervenţie chirurgicală dotate cu aparatură ultramodernă, proiectul pentru realizarea acestuia totalizând două milioane de euro, care au fost alocaţi de Consiliul...
Prof. Ioan Florian: Cel mai important instrument al unui neurochirurg este propriul creier (interviu) Profesorul universitar dr. Ioan Ştefan Florian, şeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, preşedinte al Asociaţiei Neurochirurgilor din România, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte despre progresele din acest domeniu. Prestigiosul...
Cluj: Realizatoarea tv Marioara Murărescu este în continuare la terapie intensivă Realizatoarea tv Marioara Murărescu este în continuare la terapie intensivă, după ce a suferit două intervenţii chirurgicale la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.
Cluj: Mitropolitul Bartolomeu Anania va fi supus unei intervenţii minim invazive la clinica din Viena Cluj-Napoca, 16 ian /Agerpres/ - Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, ÎPS Bartolomeu Anania, arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului, va fi supus unei intervenţii chirurgicale minim invazive, constând în montarea unei valve aortice, la Clinica Allgemeines Krankenhaus (AKH)...
Cluj: Decanul FSEGA, operat de urgenţă după ce a căzut de pe o clădire Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca, prof. univ. dr. Dumitru Matiş, a fost supus sâmbătă de urgenţă unei intervenţii chirurgicale după ce a căzut în gol de pe o clădire.