Cele mai citite
 


Alte trei decese cauzate de virusul AH1N1
luni, 4 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 4 ian /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 42 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi trei decese cauzate de gripa nouă, a informat, luni, un comunicat al Ministerului Sănătăţii.
Persoanele decedate prezentau factori de risc.
Îmbolnăvirile cu virusul pandemic au fost înregistrate în Prahova - şapte cazuri, Neamţ - şase cazuri, Mureş - cinci cazuri, Cluj - patru cazuri, Argeş, Bacău, Bihor şi Olt - câte două cazuri, Călăraşi, Constanţa, Sălaj şi Suceava - câte un caz şi opt cazuri în municipiul Bucureşti.
Totalul cazurilor înregistrate până în acest moment în ţara noastră este de 5.750, din care 63 de decese. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Numărul cazurilor de gripă nouă a depăşit 6.200 Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile a informat că în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 34 cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi două decese.
Numărul deceselor cauzate de gripa nouă în creştere Bucureşti, 7 ian /Agerpres/ - Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile informează că, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate încă 26 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi şapte cazuri de deces.
Două noi decese de gripă cu virus AH1N1 Bucureşti, 20 dec /Agerpres/ - Un număr de 55 cazuri noi de gripă cu virus AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate şi două decese la persoane care prezentau boli asociate, respectiv leucemie şi obezitate, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
Suceava: Al doilea caz în judeţ de deces cauzat de gripa porcină Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din zona Vatra Dornei, diagnosticat cu gripă cu virus AH1N1, ce prezenta afecţiuni cronice asociate, a murit în Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES, joi, de Biroul de presă al DSP Suceava.
Încă 72 de cazuri cu gripă nouă Bucureşti, 22 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 72 de cazuri de gripă cu virus AH1N1, numărul total al celor afectaţi în întreaga ţară ridicându-se, duminică, la ora 12,00, la 1.921.
Ministerul Sănătăţii : Încă şase cazuri de gripă nouă în ţară În ultimele 24 ore au fost înregistrate şase cazuri noi de gripă AH1N1 în trei judeţe ale ţării - Bacău, Cluj şi Mureş, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis duminică AGERPRES.