Cele mai citite
 


Atlas de Endoscopie în Otolaringologie
luni, 4 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, ORL
 

La Editura Academiei a apărut la sfârşitul anului trecut Atlasul de Endoscopie în Otolaringologie realizat de un colectiv de autori de la Clinica ORL a Spitalului 'Sfânta Maria', respectiv prof. dr. Codruţ Sarafoleanu, şefii de lucrări dr. Amalia Neagu şi dr. Claudiu Manea, precum şi dr. Vlad Postelnicu, colaborator al clinicii.

'Lucrarea este prima de acest fel în acest domeniu în România şi se adresează medicilor rezidenţi în ORL, medicilor specialişti care doresc să înceapă chirurgia endoscopică, dar şi medicilor de familie.
Atlasul este în limba engleză pentru a putea fi oferit şi colegilor noştri din străinătatea şi în felul acesta să arătăm nivelul înalt de pregătire al specialiştilor români.Un lucru important este că întreaga cazuistică prezentată este proprie, Spitalului 'Sfânta Maria', a spus prof. dr. Codruţ Sarafoleanu.
Atlasul are o excelentă prezentare grafică şi are ca referenţi ştiinţifici pe academicienii prof.dr. Leon Dănăilă şi Constantin Popa. AGERPRES

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DOCUMENTAR: Prof. dr. Dorin Sarafoleanu, personalitate marcantă în domeniul otorinolaringologiei, împlineşte 80 de ani Prof. dr. Dorin Sarafoleanu, reputat specialist în domeniul otorinolaringologiei, s-a născut la 9 februarie 1936, în localitatea Ghizela, judeţul Timiş. Studiile liceale le-a făcut la Timişoara, apoi a urmat facultatea la Institutul de Medicină din Timişoara.
Conferința de Gastroenterologie Oncologică - Ediția II Tema principală: De la cazuri clinice la practica modernă - 19-20 iunie 2014, Cluj-Napoca - West City Hotel Mai este 1 săptămână până la Conferința de Gastroenterologie Oncologică - Ediția II, manifestare științifică națională cu participare internațională desfășurată pe 19 și 20 iunie, la Cluj-Napoca - West City Hotel.
Dr Lobonţiu: Spitalele din România au dotări similare cu cele din Franţa, în chirurgia endoscopică Spitalele din România au aceleaşi dotări cu cele din Franţa în ceea ce priveşte chirurgia endoscopică şi robotică, medicii au aceeaşi pregătire, iar frontierele medicale au dispărut şi pacienţii se pot trata unde cred că le este mai bine, a spus, joi, cu prilejul Congresului Naţional al Asociaţiei Române...
OFERTA EDITORIALA - CARTI MEDICALE Numai de la Editura Scripta puteţi procura următoarele lucrări de specialitate de mare ajutor atât practicienilor, cât şi celor aflaţi la început de drum în domeniul medical.
Prof. dr. Dorin Sarafoleanu: Îmi doresc ca medicii să nu mai plece Prof. dr. Dorin Sarafoleanu, reputat specialist în ORL, a împlinit miercuri vârsta de 75 de ani, iar, pe lângă aniversarea zilei de naştere, a marcat şi 50 de ani de carieră, precum şi 40 de ani de la înfiinţarea Clinicii ORL 'Sfânta Maria'.
84 de speakeri din 7 țări, prezenți la Primul Congres al Clubului Regal al Medicilor “Elite pentru excelenţă" 84 de experți recunoscuți la nivel național și internațional din România, Germania, Italia, Spania, Turcia, Slovacia și Ungaria au dezbătut cele mai noi tehnici și metode de tratament în peste 20 de specialități la prima ediție a Congresului Clubului Regal al Medicilor, desfășurat în perioada 16-17 octombrie...